SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Koltuğumda Rahatsızım!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, çiftçilerin durumunun çok kötü olduğunu, bu nedenle koltuğunda rahatsız olduğunu, milletvekillerinin de rahatsız olmaları gerektiğini belirtti.

Göreve gelmesinin birinci yılını doldurması nedeniyle makamında basın toplantısı düzenleyen Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, Malatya'da tütün ekiminin yasaklanarak 7 bin tütün üreticisinin mağdur edildiğini, pancar ekicisinin ise pancar ekmeye yanaşmadığını öne sürdü.

Malatya'ya 325 bin ton pancar kotası verilmesine rağmen, üreticinin alın terini karşılayacak para kazanmaması nedeniyle pancar ekmek istemediğini aktaran Polatbaş, kayısı üreticisinin halinin de ortada olduğunu kaydetti.

Şeker Fabrikası alanının bir bölümünün belediyeye verildiğini, bir bölümüne hastane yapılacağını hatırlatan Bayram Polatbaş, "Pancar üretilen ve küspe kokusu olan yerde hastane olur mu? Başka hastane yapılacak yer yok mu?" diye sordu. Amacın şeker fabrikasında üretimi durdurmak olduğunu öne süren Polatbaş, çiftçilerin durumunun çok kötü olduğunu, bu nedenle koltuğunda rahatsız olduğunu, milletvekillerinin de koltuklarında rahatsız olmaları gerektiğini belirtti.

Malatya'nın tarım ili olmasına rağmen üreticinin ürününü değerlendiremediğini, gerekli geliri alamadığını söyleyen Polatbaş, Malatya'da kapalı olan Kayısıbirlik'in Elazığ'da açılması çalışmalarıyla ilgili soruya da, "Kapalı olan Birlik hakkında şimdilik bir şey söylemek istemiyorum" cevabını verdi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız