SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Koltuk İçin Gelmesinler, Vebaldir"

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya İli Merkez İlçe Hanımınçiftliği Beldesi 4. Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. 
 
AKP Hanımınçiftliği Belde Teşkilatı'nda gerçekleştirilen kongreye Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Abdulvahap Şerefhanlı ve parti üyeleri katıldı. Seçim öncesinde partililere hitap eden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, "2002'de ülkeyi yöneten partiler, artık memur maaşı veremedikleri için daha 2 yıl iktidarlık süreleri varken koltuğu, meclisi bırakıp gittiler. Ve sizlerin değerli katkılarıyla daha bir yıl önce kurulan AK Parti, iktidara geldi. Ve dünyada örneği görülmemiş bir şekilde girdiği her seçimde sizlerin destekleriyle, yaptıkları hizmetlerle oylarını artırarak rekor bir seviye yakaladı" dedi.
 
Dünya'nın en büyük ülkeleri Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti mucizesini inceliyorlar. Tarımda son 8 yılda 11. sıradan 7. sıraya yükseldik. Dünyada 4 ülkeyi daha geçtik. Avrupa'da birinci olduk. Ama Sayın Başbakanımız buna rağmen 2023'te kıta ülkelerinin de bir kısmını geçerek, dünya tarımında ilk 5'in içerisine girme hedefi koydu" diye konuştu. 
 
Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ise, Malatya'da kongrelerin başladığına dikkat çekerek, "Kongreler başlıyor. İlk kongreye katılıyorum. Buradan istirham ediyorum. Bu partiye katkı sağlayamayacak insanlar, sırf kendilerine bir koltuk bulmak için bir makama talip olmasınlar. Bu bir vebaldir" ifadelerini kullandı. 
 
Türkiye'nin çok farklı bir süreçten geçtiğine işaret eden Öz, şunları kaydetti:
 
"Dünya ekonomik krizde tepe taklak giderken, birçok Avrupa ülkesi habire lider değiştirirken, hamdolsun Türkiye sapasağlam, her geçen gün emin adımlarla, ekonomisi rayında, düzgün bir şekilde yoluna devam etmektedir. Bu da Başbakanımızın popülist politikalar izlememesinden kaynaklanıyor. Başbakanımız 'Ülkem kazanacaksa, ben kaybetmeye hazırım' diyor. Bizim Başbakanımızın bu düsturuna sahip çıkmamız gerekiyor." 
 
Terör meselesini çözeceklerini dile getiren Öz, "Güçlenen Türkiye, birilerini rahatsız ediyor. Birilerini rahatsız edince, terörü besliyorlar. Ama şunu söyleyeyim, terör son noktaya doğru gidiyor. Bu son çırpınışları. Artık o bölge halkı, PKK'nında, onun siyasi uzantılarının da Kürt meselesinin çözümü noktasında zerre miktarı niyetlerinin iyi olmadığına inandı. Artık o bölge halkının gerçek manada derdiyle dertlenen bir hükümet ve bir devlet yapısı oluştu. İnanıyorum ki, bu süreçte terör meselesini de
çözeceğiz" şeklinde konuştu. 
 
AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, "Büyüyen Türkiye içerisinde Malatya nasıl gelişiyorsa, gelişen Malatya içerisinde de Hanımınçiftliği beldesi de gelişip, büyüyor" dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Hasan Duran'ın parti tüzüğü gereği aday olmadığı kongrede, Mustafa Zeren yönetiminde tek liste sunuldu. Delegelerin bütün oylarını alan Mustafa Zeren, AKP Hanımınçiftliği Belde Başkanı oldu. Öte yandan belde yönetimi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu'ya kayısı takdiminde bulundu. 
 
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu ise, belde başkanlığı görevindeki çalışmaları nedeniyle Hanımınçiftliği Belde Teşkilatı eski başkanı Hasan Duran'a plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız