SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koltuk 'Şimdilik' Kurtuldu

A- A+ PAYLAŞ

Belediye ile mahkemelik olan vatandaşın avukatına yaptırdığı haciz işlemi ile ilgili olarak Belediye Başkanı Cemal Akın'dan "Hukuki değil. Durduruldu" açıklaması geldi.

"HUKUKİ DEĞİL.."
Belediyede geçtiğimiz Pazartesi günü yapılan, başkanın makam odasındaki koltukların da dahil edildiği haciz işlemine ilişkin Belediye Basın Bürosu aracılığıyla şu bülten yayınlandı:

"..Bir vatandaş ile Belediye arasında süren mahkeme sürecinde, vatandaşın avukatı vasıtasıyla bazı Belediye eşyalarına haciz koydurması işlemi ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı H.Cemal Akın, mahkeme sürecinin devam ettiğini belirterek, yapılan işlemin hukuki olmadığını ve gerekli çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Başkan Akın, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir yeşil alandan kalan gayrimenkul ile ilgili olarak mahkemenin vermiş olduğu karar Belediyemiz tarafından temyiz edilmiştir. Yani konu şu anda Yargıtay aşamasındadır. Yargıtay kararının beklenmesi ve vereceği karara göre hareket edilmesi gerekiyor.

İlgili kişinin avukatı Temyiz sonucunu beklemeden Belediyemize gelerek tespit yaptırmışlardır. Bu işlem hukuki değildir. Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından gerekli işlemler başlatılmıştır.”

Öte yandan Malatya Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü tarafından 16.06.2008 tarihinde yapılan işlemin hukuka aykırı olması sebebiyle 17.06.2008 tarihinde yapılan itiraz sonucu, ilgili mahkeme itirazı haklı bularak, söz konusu işlemi durdurmuştur."

189 BİN YTL İÇİN..
Malatya Belediyesi’nin aleyhine açtığı 8 yıl önce davayı kazanan N.D. adlı vatandaşın avukatı, 189 bin YTL tutarındaki alacak için Pazartesi günü belediyeye giderek, 15 adet bilgisayar, 15 adet yazıcı, 10 adet duvar kliması ve makam odası koltukları haciz ettirmiş, mallar yediemin olarak belediye’nin avukatına teslim edilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız