SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Koltuklar Sahaya!..

A- A+ PAYLAŞ

Ligin ilk yarısında Elazığ'da oynanan maçta yaşanan olaylar nedeniyle hayli gergin geçeceği tahmin edilen Malatyaspor- Elazığspor maçı öncesi, ilde görevli ilgili yetkililerin "gereken hassasiyette" olayı değerlendiremediklerinin bir göstergesi olarak, Elazığspor taraftarının Malatya'ya gelmelerine izin verilmesiyle beklenenler yaşanmaya başlandı.

Öğle öncesi Kömürhan Köprüsü'nde yaşananlar, daha sonra İnönü Stadı içerisindeki karşılıklı gerginliği artıran ve Malatyaspor taraftarını aşırı tahrik eden, Ermeni asıllı Malatyalı gazeteci Hrant Dink suikastine de atıf yapan tezahürat, Malatyaspor tarafından atılan Malatyaspor beresinin parçalanıp yakılmak istenmesinden sonra devre arasında Elazığ taraftarının bulunduğu yerdeki koltuklar da sökülüp sahaya atılmaya başladı..

Bu arada, karşılaşmanın 25. dakikası oynanırken, cami tarafındaki açık tribünden yaralandığı mı, yoksa rahatsızlandığı mı anlaşılamayan bir izleyici, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız