SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOM Kaçak Telefon Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:38:11
KOM Kaçak Telefon Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, gümrük kaçağı telefon ve sigara ele geçirdi.

Operasyonlarla ilgili Emniyet Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Gümrük Kaçağı Sigara ve Cep Telefonu Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Olay-1: 10.04.2014 tarihinde yapılan çalışmalarda A.B. isimli şahsa ait 14 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Cep Telefonu) suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Olay-2: 12.04.2015 tarihinde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilerek durdurulan tırda yapılan aramada S.E. ve M.Ç. isimli şahıslara ait çeşitli markalarda 1.350 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında 5607 SKM (Gümrük kaçağı Sigara) suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Olay-3: 13.04.2015 tarihinde yapılan çalışmalarda E.D. isimli şahsa ait 46 adet Gümrük Kaçağı Cep Telefonu ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük kaçağı Cep Telefonu) suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Olay-4: 13.04.2015 tarihinde yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilerek durdurulan tır içerisinde 10.660 paket Gümrük Kaçağı Sigara ele geçirilmiştir. Şüpheli D.T. ve G.G isimli şahıslar hakkında 5607 SKM (Gümrük kaçağı Sigara) suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Olay-5: 14.04.2015 tarihinde yapılan çalışmalarda İ.U. isimli şahsa ait 13 adet Gümrük Kaçağı Cep Telefonu ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM (Gümrük Kaçağı Cep Telefonu) suçundan yasal işlem yapılmıştır.

10 - 14 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda toplam 73 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 12.010 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiş olup, 7 şüpheli şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur."

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız