SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOM Polisine Eğitim

A- A+ PAYLAŞ

'Risk Analizi ve Arama Teknikleri' adlı eğitim programına katılan polis memurları eğitimlerinin ardından sertifikalarını aldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığa bağlı Türkiye Uluslararası Uyuşturucu ve Organize Suçlarla Mücadele Akademisi (TADOC) tarafından eğitim verildi. İki günlük eğitime Adıyaman, Batman, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinde görevli 30 polis memuru katıldı. Uzman personel tarafından verilen 'Risk Analizi ve Arama Teknikleri' eğitiminde başarı elde eden polis memurlarına başarı sertifikaları valilik toplantı salonunda verildi.

Vali Ramazan Sodan, Emniyet Müdürü Mehmet Bilinci ve Adıyaman KOM Şube Müdürü Mehmet Ağzıbağlı'nın katıldığı törenle sertifikalar dağıtıldı. Vali Ramazan Sodan ve Emniyet Müdürü Mehmet Bilici tarafından sertifikalar dağıtıldı.

Vali Ramazan Sodan, Antalya, İstanbul ve Adıyaman illerinde bu eğitimin düzenlendiğini belirterek, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelenin daha etkin, konusunda uzman ve nitelikli personellerle yapılabileceği gerçeğinden hareketle, bu eğitimin verildiğini kaydetti.

Sertifika töreninde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından Vali Ramazan Sodan'a ve Emniyet Müdürü Mehmet Bilici'ye gönderilen plaket takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız