SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komadaki Taraftar Kurtarılamadı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor- Samsunspor maçını izlerken kalp krizi geçiren 48 yaşındaki taraftar, kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’nde tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak öldü.

Malatyaspor’un ligde kalma mücadelesinde büyük önem taşıyan Malatyaspor- Samsunspor maçını, Akpınar’daki bir çay ocağında televizyon naklen yayınından izleyen Ahmet Çetin adlı taraftar, maçın heyecanına dayanamadı ve arkadaşlarının kucağına yığıldı. Hemen haberdar edilen 112 Acil Servis ambulans görevlilerinin ilk müdahaleyi yaptığı, daha sonra Devlet Hastanesi’ne kaldırdığı Ahmet Çetin’in kalbi, hastanede durdu. Devlet Hastanesi’nde yeniden kalbi çalıştırılan Çetin’in, buradan Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevkedildiği ve hemen yoğun bakım servisine alınarak, solunum cihazına bağlandığı, tedavisi devam etmekte iken Pazar günü yaşamını yitirdiği bildirildi.

Evli ve 4 çocuk babası olduğu, Akpınar Mahallesi’nde oturduğu, kamyonetiyle taşımacılık yaptığı, kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Ahmet Çetin’in cenazesi, doğum yeri olan Kale ilçesinin Kumluyazı Köyü’ne götürülerek toprağa verildi.

Malatyaspor’un, bu sezon Kayseri Erciyesspor ile Malatya’da oynadığı maçı İnönü Stadı’nda izlemekte olan 70 yaşlarındaki taraftar Mustafa Coşanay da, stadda kalp krizi geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede ölmüştü. 3 sezon önce de yine Malatya’da oynanan Denizlispor maçında yaşlı taraftarlardan Mevlüt Kılıç, stadda fenalaşmış ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamamıştı.

HABER-FOTO: Levent BARIŞ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız