SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komadan Çıktı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski milletvekili Miraç Akdoğan’ın, 5 gün önce Ankara'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan üniversite öğrencisi oğlu Tolga Akdoğan’ın, yapılan başarılı müdahaleler sonucu komadan çıktığı ve iyileşmekte olduğu bildirildi.

Bilkent Üniversitesi öğrencisi olan Tolga Akdoğan, akşam saatlerinde yönetimindeki özel otoyla öğrenim gördüğü Bilkent Üniversitesi’nden evine dönmekte iken, bir minibüsün arkadan çarpması sonucu otomobilin kontrolunu yitirmiş ve meydana gelen kazada ağır yaralanmıştı. Kazada otomobilde bulunan ve Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Alper Akınoğlu’nun kızı olan Bilkent Üniversitesi öğrencisi Gülşah Akınoğlu ise hafif yaralarla kurtulmuştu.

Kazadan hemen sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan, beyin kanamasına Doç.Dr. Faik Özveren, Dr. Gıyas Ayberk ve Dr. Hakan Tosun’dan oluşan ekibin ameliyatla müdahale ettiği Tolga Akdoğan, ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı olan hemşehrimiz Dr. Şanal Tosun’un da çok yakın ilgi gösterdiği Tolga Akdoğan’ın 5 günlük koma halinden çıktığı, iyileşmekte olduğu bildirildi. Babası Miraç Akdoğan ve annesinin de başından ayrılmadığı Tolga Akdoğan’ın, yoğun bakımdan normal odaya alındığı öğrenildi.

FOTOĞRAF: Tolga Akdoğan, yoğun bakım servisinden normal odaya alındı. Başhekim Yardımcısı hemşehrimiz Dr. Şanal Tosun, Tolga'yı ve babası Miraç Akdoğan'ı yalnız bırakmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız