SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komandodan Süpürme Operasyonu

0
Güncellendi - 2016-04-22 16:44:39
Komandodan Süpürme Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Dağlıca ve Uludere'de PKK'lı teröristlere yönelik son zamanların en kapsamlı operasyonu yapıldı. 10 F-16'nın katıldığı hava harekatında PKK hedefleri vuruldu. Komandolar da karadan süpürme operasyonu yapıyor.

Terör örgütüne yönelik 24 Temmuz'da başlayan operasyonlar aralıksız devam ediyor. Yenişafak'ın haberine göre, Kuzey Irak'ta PKK hedeflerine yönelik hava harekatlarına hız veren Türk Silahlı Kuvvetleri, dün uzun bir aranın ardından yurt içindeki terör hedeflerini havadan vurdu. Çok sayıda jetin katıldığı hava harekatında örgütün kaçış noktası üzerinde bulunan hedefler imha edildi.

DAĞLICA VE ULUDERE'DEKİ HEDEFLER

Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ile Şırnak'ın Uludere ilçesi güney kırsalında belirlenen bölücü terör örgütü hedeflerine iki ayrı hava harekatı düzenlendiği bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün 06.35 ile 07.00 saatleri arasında alınan bir istihbarat üzerine Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde tespit edilen terör örgütü PKK hedefleri, Hava Kuvvetleri unsurlarınca vuruldu.

Kaynak:Hürriyet Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız