SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komandoya Düğününde Sürpriz

0
Güncellendi - 2018-10-15 21:01:08
Komandoya Düğününde Sürpriz
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye’nin sınır güvenliği için başarıyla yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan Komando Astsubay Çavuş Eray Eken, memleketi Malatya’da dünya evine girdi. Sürpriz olarak düğüne katılan Eken'in silah arkadaşları ise damada ve geline Türk bayrağı ile Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Türk ordusunun başarıyla yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan Malatyalı Astsubay Çavuş Eray Eken, Alev Dursun ile memleketi Malatya’da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Ülkesinin sınır güvenliği için günlerce mücadele eden Astsubay Eken’in silah arkadaşları ise düğüne büyük bir sürprizle katıldı. Ellerinde Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı ile salona giren Mehmetçiklerin sürprizi salonda duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağını gelin ve damada teslim eden Mehmetçikler, silah arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız