SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kömbe'ye Coğrafi İşaret Alınacak

0
Güncellendi - 2017-02-05 20:36:30
Kömbe'ye Coğrafi İşaret Alınacak
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesinin ülke genelinde bilinen ve beğenilen ‘Akçadağ Kömbesi ve Akçadağ Pilavı’nın coğrafi işaretini almak için hazırlıklara başlandı.

Kış sohbetleri kapsamında Malatya İnşaat Ve Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve İş Adamı Mehmet Keleş, Akçadağ ilçesine bağlı Doğanlar Mahallesi'ndeki evinde düzenlediği buluşmada, konuklara Akçadağ kömbesi ve pilavını ikram etti.

Davete, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Levent İskenderoğlu, Malatya İnşaat Ve Müteahhitler Derneği (MİMDER) Başkanı Mustafa Kırteke, AKP Malatya İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Osman Aladağ, AKP Akçadağ eski İlçe Başkanı ve MASTÖB Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Yücekaya, Gençlik Konseyi Yönetim Kurulu üyesi Fatma Çiftdemir, DSİ 92. Şube Müdürü Arif Tüfekçi, TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, Doğanlar Mahalle Muhtarı Bektaş Aslan ile bölgede görev yapan basın mensupları katıldı.

Konukların kömbenin tadını beğenmesi üzerine Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürü Levent İskenderoğlu ve Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği (MİMDER) Başkanı Mustafa Kırteke Akçadağ ilçesi ile özdeşlenen Akçadağ Kömbesi ve Akçadağ Pilavı'nın coğrafi işaretini almak için hazırlıklara başlanıldığını ifade etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız