SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kombi Mahkum Ettirdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:22:30
Kombi Mahkum Ettirdi
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da 7 gencin karbonmonoksit zehirlenmesinden ölmesi nedeniyle 13 sanık hakkında açılan ve 4'ünün mahkumiyetine karar verilen davanın gerekçeli kararı açıklandı.

Daireyi kiralayan ve olayda oğlunu da kaybeden anne ''kombinin bakımını yaptırmayarak, özen ve dikkat yükümlülüğünü yerine getirmemekle'' suçlandı. 

Ev sahibi ''baca borusunu değiştirdiği, kombiye bakım yaptırdığı kaydı bulunmamasına'' karşın evi kiraya verirken ''Bakım yaptırdığını'' söylediği, kombi arızası nedeniyle aylar önce eve giden servis elemanı ise ''baca ve bağlantı aksamını kontrol etmeksizin sadece kombideki arızayı gidermekle yetindiği'' için suçlu bulundu. 

Mahkeme, EGO Genel Müdürlüğü üst yöneticisi sanıklara verilen beraatı ise ''Kanun ya da yönetmelik çıkarılmaması nedeniyle yöneticinin kusurlu olduğu kabul edilemez'' diye gerekçelendirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız