SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kombine Biletler Satışta

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor kombine kartları satışa sunuldu. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, 2008-2009 sezonu kapalı tribünün tamamen kombine yapılacağını ve sezon içerisi oynanacak maçlarda bu bölüme biletli seyirci alınmayacağını bildirdi.

Yeni sezonda kapalı tribün kombine kart fiyatları şöyle belirlendi:

Kapalı Tribün VIP Kırmızı 400 YTL
Kapalı Tribün VIP Sarı 300 YTL
Kapalı Tribün Ön 200 YTL
Kapalı Tribün Arka 100 YTL

Cengiz, kombine kartların Atatürk Spor Salonu bitişiğindeki Malatyaspor satış mağazasından temin edilebileceğini bildirdi.

Kombine kart alımıyla ilgili bilgi için 325 82 63 numaralı telefondan irtibat kurulabilecek.

Cengiz, taraftarların kombine kartlara ilgi göstermesini beklediklerini belirterek şunları söyledi:

“Geçen sezonki kadromuzu önemli ölçüde koruduk. Ayrıca bu kadroya Gökhan Caba, Gökhan Bozkaya, Burak Akdiş, Mehmet Ayaz ve Eren Özen gibi kaliteli isimleri kattık. Kaldı ki bizim geçen yılki kadromuz da kaliteli oyunculardan oluşuyordu; sadece yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle gerçek performanslarını sahaya yansıtamadılar. Yeni oyuncuların bu kadroya katılmasıyla oturmuş kadromuzun daha da güçlendiğini düşünüyoruz. Malatyaspor’un başarılı olabilmesi için kuşkusuz futbolcu ve teknik kadronun yanı sıra yönetim kurulunun üzerine düşeni yapması gerektiğinin bilincindeyiz. Bu düşünceden hareketle bizler elimizden geleni yaptık, yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Ancak Malatyaspor’un başarısında en az bizlerin çabası kadar bu takımın gerçek sahibi olan taraftarlarımızın devreye girmesi gerekiyor. Dolayısıyla taraftarlarımızın gayet uygun koşullarda satışa sunulan kombine kartlara ilgi göstermesini bekliyoruz”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız