SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kombine Kartları Satışta

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un 2006-2007 sezonu kombine kartları, 3 Temmuz’dan itibaren Ticketturk’te satışa çıktı.

3-7 Temmuz tarihleri arasında geçen sezonun kombine kart sahiplerine öncelik hakkı tanınacak. 7 Temmuz’dan itibaren ise Ticketturk Kapalı Çarşı Satış Noktası’nın yanı sıra www.ticketturk.com sitesinde ve (212) 478 06 00 numaralı çağrı merkezinde de kombine kartlar satışa sunulacak.

Malatyaspor’un satışa sunduğu yeni sezon kombine kartları, Malatyaspor taraftarları için özel olarak tasarlandı. Kombine kartlarında yer alan barkod sistemi ile kişiye özel ve güvenli bir kart sistemi oluşturuldu.

Malatyasporlu futbolseverler, satın alacakları koltuğu ekran üzerinden görerek, seçebilecekler.

Kombine kart satışlarında Malatyasporlu taraftarlar 3 taksitli alışveriş imkânından da yararlanabilecekler. Garanti Bankası ve İş Bankası kredi kart sahiplerine 3 taksit yapılabilecek.

Kombine kartlar şu fiyattan satılıyor:

VIP Kırmızı 500 YTL
VIP Sarı 350 YTL
VIP Ön 250 YTL
Kapalı A Üst 250 YTL
Kapalı A Alt 150 YTL
Kapalı B Üst 150 YTL
Maraton 120 YTL
Açık A 60 YTL.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız