SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kombine Satışlarımız Başlayacak"

0
Güncellendi - 2017-10-26 01:52:25
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, “Puansal olarak şuanda 11 puandayız. İlk yarı itibarıyla 20 puanı hedefledik. 20 puan toplarsan bu bizim için başarıdır” dedi.

Gündüz, ligin 9.haftasında sahalarında konuk ettikleri Trabzonspor karşısında takımın iyi mücadele ettiğini ve haklı bir galibiyet aldığını belirtti.

Güzel bir futbolla 3 puanı aldıklarını dile getiren Gündüz, “Trabzonspor'un gücünü herkes biliyor. Kadro kalitesi ortada, yabana atılacak bir takım değil. Çoğu kişi Evkur Yeni Malatyaspor’un bu maçtan mağlup ayrılacağını düşünüyorlardı. Yönetimin sarsıntı geçireceği gibi bir sürü şey söylediler. Fakat biz bu maçta güzel bir futbolla kazandık. Galip gelmesini bildik, mutluyuz. Hem Erol hoca açısından hem de takım açısından zamanlaması mükemmel bir galibiyet oldu. Bu galibiyet ile futbolcularımıza bir özgüven geldi” diye konuştu.

“ÜÇ PUANLA DÖNECEĞİZ”

Gündüz, ligin 10.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını anımsatarak, bu karşılaşmada hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu ifade etti.

Gençlerbirliği maçına Ankara’da hazırlanacaklarını kaydeden Gündüz, şunları söyledi: “Gençlerbirliği ekibi ligde son hafta güzel bir yükselişe geçti. Formda bir ekip ama bizde formdayız. Biz beraberlik için değil, mutlak galibiyet için gidiyoruz. Sakat oyuncularımızın sıkıntıları var. Aytaç Kara ve Azubuike sakat, orta sahada sıkıntı çekiyoruz. İki futbolcunun olmayışı, bizi tabi ki olumsuz etkiliyor. Fakat biz bunlara rağmen deplasmanda güzel bir futbol ortaya koyarak, üç puanla döneceğiz.”

“İYİ BİR GİDİŞATIMIZ VAR”

Gündüz, ligde 9 haftanın geride kaldığını kaydederek, “Ligde geride kalan 9 haftada 11 puan topladık. Süper Lig’de ilk kez mücadele ediyoruz ancak şuana kadar güzel işler yaptık. Fenerbahçe deplasmanında aldığımız 3-1’lik mağlubiyetin ardından Trabzonspor karşısında güzel bir futbolla, önemli bir galibiyet aldık. Bu ayrıca yeni stadımızda da ilk galibiyetimiz oldu. Gençlerbirliği deplasmanından da galibiyetle ayrılarak, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Ligin altına ve üstüne baktığımız zaman açıkçası ligde bir kopma yok. Her takım her takımı yenebiliyor. Bu güce sahipler. Puansal olarak şuanda 11 puandayız. İlk yarı itibarıyla 20 puanı hedefledik. Şuana kadar iyi gidiyoruz. Ligin ilk yarısında kalan maçlara galibiyet parolasıyla çıkacağız” dedi.

“SÜPER LİG’DE KALICI OLMAK İSTİYORUZ”

Süper Lig’de tarihlerinde ilk kez mücadele ettiklerini anımsatan Gündüz, “Evkur Yeni Malatyaspor, 3 yıl içerisinde 2. Lig’den Süper Lig’e yükselme başarısını gösterdi. Zorlu bir süreçten bugüne geldik. Şehir olarak Süper Lig’e renk kattık. İyi bir ekibimiz var, iyi mücadele ediyoruz. Amacımız Süper Lig’de kalıcı olmak. Taraftarımızın da desteğiyle bu hedefimizi gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

“KOMBİNE SATIŞLARIMIZ BAŞLAYACAK”

Gündüz, kombine satışlarına ilişkin ise “Kombine satışları henüz başlamadı. Bazı sıkıntılarımız var. Biz istemez miyiz hiç kombine satışı yapmayalım. Tabi ki istiyoruz. Elimizden olmayan sıkıntılar dolayı bu durum gecikti. Bu sıkıntıları halleder halletmez, kombine satışlarını açacağız. Büyük oranla tarih vermek gerekirse, önümüzdeki hafta kombine satışlarını açacağız” açıklamasında bulundu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız