SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kombineler Satışta

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor'da Kulüp Basın Sözcüsü Selim Pilten, kombine biletlerinin satışına başlandığını söyledi.

Pilten, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde yaptığı basın açıklamasında, "Kombine bilet satışlarımız başlamıştır. 4 merkezde kombine bilet satışlarımız yapılacak. PTT Karşısındaki DAKASE, Eski Belediyenin karşısındaki DAKASE, Kanalboyu MADO ve merkez MADO'dan taraftarlarımız kombine biletlerini temin edebilirler. Bilet fiyatlarımız ise şöyle oluştu; kapalı tribün alt kısım 100 TL, kapalı tribün üst 150 TL, VIP ise 200 TL. Tüm sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz" dedi.

Kamp sürecinin istedikleri şekilde geçtiğini ifade eden Pilten, "İkinci etap kamp çalışmalarımız olması gereken seviyede devam ediyor. Yeni futbolcuların takımla uyumu gayet iyi. Birkaç futbolcu daha kampa katıldı ve transfer görüşmeleri sürüyor. Bunun yanında Batman Petrolspor'dan sonra Sakaryaspor'la da hazırlık maçı oynadık. İki maçımızda 0-0 sona erdi. Tabi hazırlık maçları takımın eksiğini giderme dolayısıyla önemli. Kampı en iyi şekilde değerlendirip, eksiklerimizi gidereceğiz. 15 Ağustos'ta kamp sona erecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız