SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOM'dan 3 Operasyon

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:15:36
KOM'dan 3 Operasyon
A- A+ PAYLAŞ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirdi, 5 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin basın açıklaması şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde 29.05.2015 tarihinde İlimiz merkezinde yapılan üç ayrı operasyonda;

OLAY 1: Durumundan şüphelenilen C.Ç. isimli şahsın yapılan üst aramasında 10 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilerek el konulmuş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

OLAY 2: Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen M.T. isimli şahsın yapılan üst aramasında 48 (Kırksekiz) adet Ecstasy hap ele geçirilerek el konulmuş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

OLAY 3: Durumundan şüphelenilen D.İ. isimli şahsın yapılan üst aramasında 15 (Onbeş) adet Ecstasy hap ele geçirilerek el konulmuş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Yapılan operasyonlar kapsamında toplam 63 adet uyarıcı nitelikli Ecstasy hap, 10 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş, C.Ç. isimli şüpheli KOM Şube Müdürlüğünden serbest bırakılmıştır. Gözaltına alınan şüpheliler M.T. ve D.İ. haklarında “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama)” suçundan hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 30.05.2015 tarihinde adli makamlara sevk edilmiş, D.İ. isimli şahıs serbest bırakılmış, M.T. isimli şahıs tutuklanmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız