SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komiserin İntiharı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli, evli ve 3 çocuk babası Komiser Can Rüzgar, Karakavak'taki polis lojmanlarında bulunan dairesinde tabancasıyla intihar etti. Olay Cumartesi günü saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Cenaze, Elazığ'ın Harput Beldesinde toprağa verildi.

37 yaşındaki komiser Rüzgar'ın, "Kan Kanseri- Lösemi" olan eşinin bu rahatsızlığı nedeniyle bunalıma girdiği Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklandı.

EMNİYET AÇIKLAMASI..
Komiser Rüzgar'ın intiharı ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden basına verilen bilgi şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken intihar neticesi vefat eden Komiser Can RÜZGAR’ın öz geçmişi;

20.09.1969 Elazığ doğumlu evli ve 3 çocuk babası olup, 1993 yılında Gaziantep Polis Okulu Müdürlüğünden mezun olmuş, 18/03/1994 yılında Bitlis İli Hizan İlçe Emniyet Amirliği kadrosunda Polis Memuru olarak göreve başlamıştır. Sırasıyla 1997 yılında Eskişehir kadrosunda görevli iken 1998 yılında Komiser Yardımcılığı rütbesine atanarak 11/08/2001 tarihinde İlimiz kadrosuna atanmıştır. İlimizde Lojistik Şube Müdürlüğü, Erhaç Havaalanı Şube Müdürlüğü, Sümer Polis Merkezi Amirliği ve halen Lojistik Şube Müdürlüğümüzde görev yapmıştır.

Komiser Can RÜZGAR’ın eşinin süreli olarak “LÖSEMİ, KANSER” tedavisi gördüğü, bu nedenle bunalıma girdiği ve kendi beylik tabancasıyla ikameti olan Karakavak Polis Lojmanlarında intihar etmiş olup olayla ilgili tahkikat devam etmektedir."

ELAZIĞ'DA TOPRAĞA VERİLDİ..
Komiser Can Rüzgar, memleketi Elazığ'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Elazığ İzzetpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazına, AKP Elazığ Milletvekili Prof. Dr. A. Baki Türkoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Tekin ve Can Rüzgar'ın mesai arkadaşlarıyla yakınları katıldı. Yaklaşık 800 kişinin katıldığı cenaze töreninde komiser Rüzgar'ın yakınları sinir krizleri geçirirken, cenaze Harput'taki aile mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız