SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komisyon Kavgasıyla Gelen Ölüm!..

A- A+ PAYLAŞ

Akpınar’da ev sahibi ile satışa aracı emlakçı arasındaki kavgada “sebze kasası” fırlatılan şahıs bir süre sonra ölünce, emlakçı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre olay; Akpınar’da önceki akşam 20.00 sıralarında meydana geldi. Evini satmak isteyen 58 yaşındaki Fahri Kısacık’la aynı yaştaki emlakçı Ş.Y. arasında, ev sahibi ile alıcının direkt buluşması, emlakçının devre dışı bırakılması nedeniyle tartışma çıktı. Emlakçının, ev sahibinden tarafları kendisinin buluşturduğunu söylediği, bu nedenle 1000 YTL komisyon istediği, bu yüzden çıkan kavga sırasında, iddiaya göre ev sahibinin küfretmesi üzerine emlakçının yerde bulunan tahta sebze kasasını Fahri Kısacık’a fırlattığı bildirildi.

Kavganın yatışmasından sonra bir tanıdığının yanına giden Fahri Kısacık’ın, bir süre sonra kendisini iyi hissetmediğini söyleyip, ambulans çağrılmasını istediği, gelen ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kısacık’ın, daha sonra gönderildiği Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaşamını yitirdiği belirtildi..

Ölümün kavga neticesinde gelişen kalp krizi sonucu meydana geldiği öne sürülürken, gözaltına alınan emlakçı Ş.Y.’nin tutuklandığı bildirildi.

Öte yandan, Çavuşoğlu Mahallesi Yatılı Mektep Sokağı’ndan ateşli silahla yaralanmış olarak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 21 yaşındaki M.Ç. tedavi altına alındı. Şahıs ifadesinde, arkadaşı 22 yaşındaki E.D. ile şakalaşırken, E.D.’nin belinden çıkardığı tabancanın namlusuna mermi sürdüğü sırada tabancanın ateş alması sonucu sol bacağından yaralandığını, ancak E.D.’den şikayetçi olmadığını bildirdi. E.D., olayda kullanılan kuru sıkıdan çevirme bilye atar tabanca ile yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız