SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komisyon Tokatlı Başkanlığında

A- A+ PAYLAŞ

Federasyonun, sadece Samsun eski başkanının "şike" iddialarını araştırmak üzere oluşturacağı komisyonun başkanlığına Yılmaz Tokatlı'nın getirildiği bildirildi. Bilindiği gibi, bu konudaki ilk teklif eski federasyon başkanı Levent Bıçakcı'ya götürülmüş, Bıçakcı reddetmiş ve sadece bir iddiayla ilgili sınırlama nedeniyle kabul etmediği basına yansımıştı. Söz konusu federasyon, geçtiğimiz hafta gündeme "bomba" gibi düşen Malatyaspor- Gaziantep maçı ve Denizlispor başkanının bu maçtaki rolü ile ilgili haberler ve iddiaları,"araştırma gereği" dahi duymadı.

İnceleme Komisyonu ile ilgili olarak federasyonun resmi internet sitesinde şu bilgi yeraldı:

"..Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun, 23.07.2006 tarihinde yaptığı toplantıda oluşturulmasını öngördüğü İnceleme Komisyonun Başkanlığına Eski Futbol Federasyonu Başkanlarından Emekli Orgeneral Yılmaz Tokatlı getirildi. Futbol camiasında güvenilir ve saygın ismiyle anılan Tokatlı, bugün kendisine iletilen Komisyon Başkanlığı önerisini kabul etti. Tokatlı birlikte çalışacağı İnceleme Komisyonu üyelerini kendisi belirleyecek. Yılmaz Tokatlı başkanlığında oluşturacak İnceleme Komisyonu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı’na bir dilekçe verip hakkındaki suçlamalarla ilgili inceleme yapılamasını talep eden ve bu inceleme sonuçlanıncaya dek Yönetim Kurulu üyeliğinden mazeretli sayılmak isteyen M. Kemal Ünsal’a yönelik iddiaları araştıracak. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu da, komisyonun hazırlayacağı raporun gereğini yerine getirecek.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız