SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Komisyona Havalesine''..

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi toplantısında, iş makinesi ve ekipmanların kiraya verilmesi, eğlence yerlerinin şehir dışına taşınmasının teşviki için ruhsat ücretlerinin düşük tutulması görüşüldü ve komisyona havale edildi.

Malatya İl Genel Meclisi, Meclis Başkanı Bekir Çelik başkanlığında Özel İdare Salonu'nda çalışmalarına devam etti. İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nin Köylere Yönelik Hizmetler Birim Müdürlüğü'nün iş makinesi ve ekipmanlarının boş zamanlarda atıl kalmaması için kira karşılığı çalıştırılması konusundaki teklifi meclis üyelerince görüşüldü.

Toplantıda konu hakkında bilgi veren Köylere Yönelik Birim Müdürü Murat Türksoy, amaçlarının 1 Nisan -1 Kasım tarihleri dışındaki aylarda iş makinelerinin atıl vaziyette kalmadan gelen tekliflerle kiraya verilmesi olduğunu söyledi. Türksoy, kiralamada çiftçilere verilen fiyatın müteahhit ve şirketlere verilen fiyattan 3 kat daha az bir rakam verildiğini belirti. Konu komisyona havale edildi.

Meclis toplantısında, belediye mücavir alanları dışındaki işyeri, dinlenme tesisleri ve eğlence yerlerine açma ve çalışma ruhsatı verilmesi maddesi yeniden görüşülmek üzere komisyona havale edildi. Bazı meclis üyeleri, Malatya merkezdeki eğlence merkezlerini şehir dışına taşınmasının teşviki için istenecek ruhsat fiyatlarının düşük tutulması istedi.

İl Genel Meclisi toplantısı, 6 Şubat 2006 günü saat 10.30'da tekrar devam edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız