SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komisyona Tekrar Gönderildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:16:02
Komisyona Tekrar Gönderildi
A- A+ PAYLAŞ
 
İl Genel Meclisi Haziran ayı dördüncü toplantısı, Naci Şavata başkanlığında İl Özel İdaresi Salonu'nda gerçekleştirildi. Malatya’da, halka açık istirahat ve eğlence yerlerinin belirlenmesinde içkili yer bölgesi haricinde ruhsat verilemeyeceği bildirildi. 
 
İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Ali Doğan, Rıza Sinanoğlu, Fikret Kabadayı, Yusuf Bayrak, Mehmet İnci’nin meclis divanına sunmuş olduğu önergede; Malatya Merkez ilçe Hacihaliloğluçiftliği köyü Cünüt mezrasına içme suyu amaçlı bir adet sondaj açılması talep edildi. AR-GE ve Meclis Kararlarını İzleme Komisyonu mahallinde yapılan inceleme ve araştırma sonucunda Cünüt mezrasına içme suyu amaçlı bir adet sondaj açılması uygun bulundu. Kararın ardından yapılan oylamada sondaj vurulması kabul edildi. Diğer bir gündem maddesinde de içkili işyerleriyle ilgili talep ele alındı.
 
AR-GE ve Meclis Kararlarını İzleme Komisyonu’nda görüşülüp rapora bağlanan umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinin belirlenmesiyle ilgili rapor okunup ele alındı. Raporda, "İçkili yer bölgesinin tespiti Madde 29- İçkili yer bölgesi, mülki idare emrinin genel güvenlik ve asayiş durumu hakkındaki görüşü doğrultusunda belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde belediye meclisi, bu sınırlar dışında il genel meclis tarafından tespit edilir. İçkili yer bölgesi haricinde içkili yer açılmaz. Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde belediye meclisi, bu sınırlar dışında il genel meclisi tarafından karar şeklinde tutanağa geçirilir ve karara adres bilgilerinin bulunduğu tasdiklenmiş ölçekli kroki eklenir" cümleleri yer alırken, bu konu tekrar İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda görüşülmek üzere havale edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız