SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komisyondan Olağanüstü Toplantıya!

A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı'nda sportif alanlar ve tesisler yapımını öngören projenin İl Genel Meclisi'nin Mart ayı toplantısında gündeme alınmaması, Nisan ayı toplantısında da komisyona gönderilmesinin ardından, Cuma günü yapılan olağanüstü toplantıda görüşülerek kabul edildiği öğrenildi.

Spor Toto'nun ilk etapta 600 bin YTL (600 milyar TL)destek sağlayacağı, toplam tutarının da 1 milyon 600 bin YTL'yi bulacağı ifade edilen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait proje Mart'ta anlaşılmayan bir nedenle gündeme alınmamıştı. Bu konu, meclisin Nisan toplantısında da gündeme getirilmek istenmiş, ancak "komisyona havale" edilmişti. Projenin ele alınmamasının, AKP'li bazı siyasilerin sorunlu olduğu ve kısa bir süre önce de Gümüşhane'ye tayin edilen eski Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz'a, AKP'li bazı üyelerin tavır almasından kaynaklandığı öne sürülmüştü.

Malatyaspor'un da yoğun biçimde yararlanacağı bir sportif tesisle ilgili projenin "komisyona havale edilerek" savsaklandığı yolundaki iddialar konuşulurken, İl Genel Meclisi 18 Nisan Cuma günü yaptığı "olağanüstü" toplantıda projeyi görüşerek kabul etti.

Olağanüstü toplantının, Vali Halil İbrahim Daşöz'ün konuya özel ilgisi nedeniyle gerçekleştiği öne sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız