SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Komisyonlar Oluşturacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-31 21:24:48
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "Önümüzdeki süreçte özellikle halkla birlikte, Malatyalılarla birlikte bir muhalefet anlayışını geliştirmek istiyoruz. Yeni oluşturduğumuz yapı buna uygun" dedi.

Avşar Otel'de, yeni yönetimde yer alan isimlerle birlikte basın toplantısı yapan Kiraz, "Partimiz kongrelerini gerçekleştiriyor. Malatya'da da ilçe kongrelerini ve il kongremizi yaptık. Kongre sonrası ilk toplantımızı yaptık ve görev dağılımımızı gerçekleştirdik. Kongrelerimizde önemli ölçüde değişimler gerçekleşti. Tabanımızın beklediği önemli değişimleri bu kongrelerde Malatya'da yaptık. 16-17 Ocak'ta da büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Malatya'da kongre sürecimizi tamamlamamız dolayısıyla parti içi tartışmaları da sonlandırdık. Bütün arkadaşlarımızla birlikte dışa yönelik bir mücadele içerisinde olacağız. Hepimiz hem partimizin içinden geçtiği sürecin hem Malatya'mızın hem de ülkemizin içinden geçtiği sürecin bilincinde hareket ediyoruz. Sorumluluklarımızın farkındayız. Özellikle sorumluluklarımızın arttığının da bilincindeyiz" ifadelerini kullandı.

"Genç, dinamik ve heyecanlı bir yapıyı oluşturduk"

Genç, dinamik ve heyecanlı bir yapıyı oluşturduklarını dile getiren Kiraz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Malatya'da 6 ilçe başkanımız yönetimleriyle birlikte değişti. Değişmeyen ilçelerimizde de yönetim kadroları yüzde 90 oranında değişti. Daha dinamik bir yapıyı oluşturma adına bu değişimler gerçekleştirildi. İl kongremizde de gerçekten daha genç, dinamik ve heyecanlı bir kadroyu oluşturduk. Toplumun özellikle bütün kesimlerinin temsilcilerinin içinde bulunduğu, bütün meslek gruplarının temsilcilerini içinde barındıran ve Malatya'nın özeti olarak değerlendirebileceğimiz genç, dinamik ve heyecanlı bir yapıyı oluşturduk."

"Önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum"

Kiraz, yeni yönetimle önemli işlere imza atacaklarını kaydederek, "Yönetim kurulumuzda 3 avukat, 2 eczacı, 1 doktor, iş adamı, esnaf, çiftçi ve köylü arkadaşlarımız var. Malatya ne ise CHP Malatya il yönetimi de adeta o oldu. Bölgesel faktörleri de tabi göz önünde bulundurarak böyle bir yönetimi oluşturduk. Yine tabanımızdan gelen bütün seslere kulak vererek böyle bir yapıyı oluşturduk. Bu heyecanlı yapıyla önümüzdeki dönemde hem Cumhuriyet Halk Partisi adına hem Malatya adına hem de ülkenin sorunları adına önemli işlere imza atacağımıza inanıyorum. Sonuna kadar inandığım, güvendiğim önemli bir kadro olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı.

"Malatyalılarla bir muhalefet anlayışı geliştirmek istiyoruz"

Görev dağılımı ile ilgili de bilgiler veren Kiraz, şunları söyledi:

"Önümüzdeki süreçte özellikle halkla birlikte, Malatyalılarla birlikte bir muhalefet anlayışını geliştirmek istiyoruz. Yeni oluşturduğumuz yapı buna uygun. Önümüzdeki günlerde önemli komisyonlar oluşturacağız. Özellikle bir masa oluşturup, internet sitesi bilişim ağıyla sorunların tespiti noktasında, sıkıntıların oraya yazılması noktasında bir çalışmamız olacak. Yaptığımız görev bölümü de şu şekilde oluştu; İl Sekreterimiz Erdal Akkar, İl Saymanımız Hüseyin Bilgen, İl Eğitim Sekreterimiz Ali Ceyhan, İl Bilişim Sorumlumuz Özge Özkul, Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Übeyit Öksüz, Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcımız Berna Karadaş, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Memba Kuşçu, Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcımız Ali Arı, Kadın Politikalarından Sorumlumuz Zehra Kuzu, Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Başkan Yardımcımız Hüseyin Mecit, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımız Hakkı Akkoyun, Sivil Toplum Örgütleri ve Sendikalardan Sorumlumuz Hayati Kaya, İnsan Hakları Sorumlumuz Muhittin Şahin oldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız