SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Komplekse Dönüştüreceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:03:14
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yakınca, Melekbaba ve Konak bölgesine spor tesislerimiz olacak” dedi 

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Yeşilyurt bölgesinde kapalı spor salonlarında incelemelerde bulundu.

“KURUMLAR BİRLİKTE GELECEĞE BAKACAK, BİRLİKTE AYNI HEDEFLERE KOŞACAKLAR”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Yakınca, Melekbaba ve Konak bölgesine tesislerimiz olacak. Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün de buna yönelik projeleri olduğu için aynı yöne nasıl bakabiliriz, bunun çalışmasını yapıyoruz. Kurumlar sadece kendi başlarına diğerlerinden ayrı çalışmalar yapmak yerine, birlikte geleceğe bakacaklar, birlikte aynı hedeflere koşacaklar. Yeşilyurt Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz bu doğrultuda çalışmalarını gerçekleştirecek. Bugün sahada bunun ilk meyvelerini görmeye başladık. Önümüzdeki dönem de özellikle mülkiyet analizi yapıp bunu Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze tahsis etmemiz gerekiyor. Birlikte çalışmalarımızı ortaya koyacağız" dedi.

“YAKINCA BÖLGEMİZE SPOR ADASI”

Polat, “Yakınca bölgesinde açılışını henüz yapmadığımız Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün Kapalı Spor Salonu var. Bizde bunun yanına spor alanı yapıyoruz. İkisini bir kompleks şekline dönüştüreceğiz. Etrafını da spor adası haline dönüştüreceğiz. İkisinin de açılışını birlikte yapmaya çalışacağız. Gençlerimiz sporla hem zihnini, hem de bedenlerini diri tutacak, kötü alışkanlıklarını terk edecekler. Geleceğe ve millete hizmet yolunda hayatlarını idame edecekler. Gençlerimizin mutlaka bu alanlara özendirecek yerler haline getirmemiz lazım” dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise, "Yeşilyurt Belediye Başkanımızın spora vermiş oldukları destek ve bakış açıları bizi oldukça mutlu etti. Bugün diyebilirim bizim bayramımız. Yerel yönetimler olmadan hiçbir iş olmuyor. Başkanımız tesisleri tek tek yerinde geziyor. Belediyelerinin imkanlarını bize sunmayı vaat ediyor. Biz üzerimize düşeni yaparız. Malatya’ya yapılan yatırım bizim yatırımımızdır. Bizde bundan son derece memnunuz. Şeker sahası alanına 4.000 kişi kapasiteye sahip büyük bir spor salonu yapıyoruz. Bu salon içerisinde yavru spor salonu var. Ayrıca ferdi spor yapılacak salonlar mevcut. İçerisinde derslik, stüdyo, tiyatro, halk oyunları, resim, müzik, ebru, had, yabancı dil etüt odaları ve kütüphane gibi birçok donatıya sahip, “Gençlik Merkezi” tamamlanmak üzere eylül ayında bakanımızın katılımıyla açılışını gerçekleştireceğiz. Gençlerin tamamen sosyal ve kültürel yönlerini amaçlayan bir tesis. Mimarisi ona göre çizilmiş. Bütün faaliyetimiz ücretsiz olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız