SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komşular Arasındaki Kavgada Silah Ateşlendi: 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-05-24 20:21:25
Komşular Arasındaki Kavgada Silah Ateşlendi: 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

BASIN MENSUBUNA BİR POLİSTEN SÖZLÜ SALDIRI.. Malatya’da komşular arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Salköprü Mahallesi'nde de bir işyerine silahlı saldırıda bulunuldu.

3 kişi yaralandı

Yeşilyurt ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki bulunan TOKİ konutlarında  henüz belirlenemeyen bir nedenle komşular arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi ile N.T. isimli şahıs pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda M.C., D.G. ve B.E.G. isimli şahıslar yaralanırken, olay yerinden kaçan şüpheli pompalı tüfeği ile birlikte evinde gözaltına alındı.

Yaralı 3 şahıs olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırırken yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

İşyerine saldırı 

Bu arada, saat 21.30 sıralarında  Salköprü Mahallesi'nde bir işyerine pompalı tüfekle saldırı düzenlendi.

Arkadaş Sokak üzerinde bulunan bir işyerine pompalı tüfekle ateş açan H.A.B. olay yerinden otomobil ile kaçarken, polis ekipleri işyeri çevresinde yaptığı incelemede, olayda kullanılan pompalı tüfeğin yanı sıra  8 adet boş tüfek kartuşu buldu.

Çarşamba akşam saatlerinde de Aslanbey Mahallesi'nde bir kişi, kavga sonucu bıçakla yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, polis olayın failini bir süre sonra belirleyerek yakaladı.

Olay yerinde polisten gazeteciye hakaret

Öte yandan Salköprü Mahallesi Arkadaş Sokağı'ndaki işyeri kurşunlama olayına giden İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Hasan Eryılmaz, olay yerini görüntülemeye çalışırken, sivil bir polis memurunun sözlü saldırısına uğradı.

Muhabir, 8 el ateş açılan işyerine yönelik saldırının izlerini görüntülemekte iken, Asayiş Müdürünün gelerek, "Ne çekiyorsun Hasan?" diye muhabire tepki gösterdiği, müdür ayrıldıktan sonra olay yerine gelen sivil polis ekibindeki bir kişinin, muhabirin üstüne yürüdüğü, galiz küfürlerle görevini engellemeye çalıştığı, bu kişiyi diğer polislerin uzaklaştırmaya çalıştığı, muhabirin galiz küfürlere karşı  tepkisini dile getirmesine rağmen, bu kişinin küfürü sürdürdüğü bildirildi.

İHA Malatya Temsilcisi Cahit Özçelik de,  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Malatya Emniyeti'nde bazı polislerin işi, görevini yapmaya çalışan gazeteciye engel olmaya çalışmak değil, hele hele gazeteciye küfür edip tehdit etmek hiç değildir. Malatya'da her gün olay oluyorsa, her gün bir işyeri kurşunlanıyor, her gün birileri vuruluyorsa, bunun sorumlusu gazeteciler değil, sizin işinizi iyi yapmamanızdır. Gazetecileri susturarak, tehdit ederek, küfürler savurarak engelleyemezsiniz. Baskıyla hele hele İhlas Haber Ajansını hiçbir şekilde yıldıramazsınız."sözleriyle olaya tepki gösterdi.

iha- malatyahaber.com

FOTO: Salköprü Mahallesi'ndeki olay yerinden..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Bekir Sarıbaş (4 yıl önce)
    Demek ki Malatya daki olayların ve asayişi sorumlusu basın imiş?Emniyet ne için var acabaa?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Polisin basını takmak veya işini yaptırmak gibi bir görevi yoktur. Aksine basının polisin yapma dediğini yapmamak gibi bir zorunluluğu vardır. Bu herkes için geçerlidir. Kafadan vurulmuş adamın olay yerindeki halini polisin izin verdiği kadar çekebilir. Paparazzi özgürlüğü isteyen gece kulübü önünde gazetecilik yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Malatyada polsimi var basını takan. Çoğu basına karşı hadsiz ve saygısız emniyet müdürü sanırım memurlara basını takmayın talimatı vermiş. Alikıran başlesen olmuşlar medyaya karşı hiç saygıları kalmamış. Medyada işini yapsın o meslek gurubuyla ilgili yapılması gereken bütün haberleri yapsa bu şekil davranamazlardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Polis madem bu kadar koşturuyor bu aylar nasıl oluyor gazeteciler mi yapıyor olayları geç in bunları kent texsas olmuş sizin kendinizden haberiniz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan Bey Polisin yakaladığı adliyeden serbest kalırsa bu tür olaylan gün geçtikçe artar malatyada olan olaylarda Polisin hiçbir kabahati yoktur. Hemen Hemen Türkiyenin her ili bu şekilde malesef yetersiz ceza sistemi yapılanı yanına kar kalıyo. daha düne kadar Malatya Spor Kulubünü kurşunlayanlar serbest kalmadı mı. Şimdi burda kabahat Polisin mi? Bu adamlar yarın öbür gün başka bir yeri de kurşunlarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)
    Gazetecinin yerinde olsam hemen o polis hakkinda suç duyurusunda bulunurum.Sen kim oluyorsun da görevini yapmaya çalışan birine küfürler edip tehtit ediyorsun hangi hakla hangi akılla? Sizler işinizi yapamıyorsanız suç başkasının mı ? Ihbara bile oflayıp poflayarak geç gelen polisler aman bize dokunmayın modundalar
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru olan da bu zaten ama gazeteci öyle yapmak yerine bu tarz bir haber ile söz de emniyeti rencide etmeye çalışmış. Eğer sana bir hakaret olduysa git şikayetçi ol davanı takip et kazanırsan bunu haber yap aksi takdirde bana hiç inandırıcı gelmedi bu haber.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (4 yıl önce)
    Haberciye polisin saldırması çirkin bir durum. Fakat polisi de anlamaya çalıştım biraz. Haber siteleri kafalarına göre haber yapıyorlar. Siyasi konuların bir çoğunu bazen gizliyorlar. Polis de kendi ile ilgili bazı haberlerin gizlenmesini isteyebilir çok doğal.Koca bir şehirde yaşıyoruz. Sabahatan akşama kadarbir çok olayın olması kaçınılamaz. Ama haber siteleri sabahtan akşama kadar emniyet asayiş haberleri vererek polisin hizmet yapmadığını vurguluyor. Polisleri kesinlikle desteklemek istiyorum. Onları karalamamak ve böyle suç teşkil eden durumları süreklş paylaşmamak gerek. Hele hele sırf burda haberlere çıkmak için olay çıkaranlar var. Habercilrr bu asayiş olaylarına katkı sağlamaktalar. O yüzdrn polşs memuru haklı diyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı muhammed (4 yıl önce)
    Acayip bir şehir olduk çıktık adanayi gectik mecbur can güvenliği yok kendime ruhsatlı tabanca tüfek aldım insanlar artık bir tartışmada silahlar patliyor
    0
    0
    Yanıtla