SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Komşuluk Bir Fincan Kahvedir'

0
Güncellendi - 2017-07-17 21:27:25
'Komşuluk Bir Fincan Kahvedir'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından 2017 yılı lokomotif çalışması olarak belirlenen ve komşuluğun önemine dikkat çekmek amacıyla başlatılan “Komşuluk Kültürü” projesi kapsamında Kernek Meydan’ında gezintiye çıkan ailelere “Komşuluk Bir Fincan Kahvedir” notunun yer aldığı kahve ve komşuluğun önemini anlatan mektup dağıtıldı.

Büyükşehir Kent Konseyi’nden yapılan yazılı açıklamada, Genel Sekreterlik olarak sosyal yardımlaşma ve dayanışma açısından önemli bir değer olan komşuluk kavramı üzerine toplum içinde farkındalık oluşturmak amacıyla 2017 yılında “Komşuluk Kültürü” projesini başlattıklarını ve bu kapsamda birbirinden farklı ve anlamlı etkinlik yapmaya özen gösterdikleri belirtildi.

Günümüz dünyasında komşuluk ilişkilerinin deformasyona uğradığını ve giderek yozlaştığına dikkat çekilerek “Komşu komşunun gönlüne muhtaçtır” bilincini topluma kazandırmak ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmek adına genel sekreterlik olarak benzeri etkinlikler yapmaya devam edecekleri belirtildi.

Genel Sekreterliğin ikram ettiği kahveleri alan vatandaşlar, kaybetmeye yüz tutmuş bir değeri hatırlatmak adına yapılan çalışmanın çok anlamlı olduğunu belirterek Genel Sekreterliğe teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız