SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Komşuluk' Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması

0
Güncellendi - 2017-03-08 00:33:09
'Komşuluk' Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği “Komşuluk Kültürü” projesi kapsamında ilkokul düzeyinde resim, ortaokul düzeyinde şiir ve lise düzeyinde altın ödüllü kompozisyon yarışması düzenliyor.

Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre en önemli kültürel değerlerimizden biri olan komşuluğu canlandırmak ve genç nesillere bu kültürü aşılamak adına “Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması” başlığı ile ödüllü yarışmaların düzenleneceği belirtildi.

Son Başvuru 31 Mart Cuma

Başvuruların 31 Mart 2017 tarihine kadar Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğine şahsen yapılacağı belirtilirken jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren eserler altın ile ödüllendirilecek.

Ödüller:

Birinciye: Tam Altın

İkinciye: Yarım Altın

Üçüncüye: Çeyrek Altın

Yarışma Koşulları

-İlkokul ( 1.2.3. 4. sınıflar ) öğrencilerini, Ortaokul ( 5.6.7.8. sınıflar ) öğrencilerini ve Lise

( 9.10.11.12. sınıflar ) öğrencilerini kapsamaktadır.

-Resim için her türlü teknik, boyut ve malzeme kullanımı serbesttir.

-Şiirlerin ve kompozisyonların yazımı iki (2) sayfayı geçmeyecektir.

- Şiirler ve kompozisyonlar bilgisayar çıktısı olarak ve CD’ye aktarılmış bir şekilde teslim edilecektir.

-Kâğıtların arka yüzü kullanılmayacaktır.

-Değerlendirmede yazım ve imla kuralları dikkate alınacaktır.

-Her öğrenci en fazla bir eserle yarışmaya katılabilecektir.

-Yarışmaya katılacak eserlerde öğrencilerin ad, soyad, imza vb. işaretleri yer almayacaktır. Eserin sonunda rumuz ismi eklenecektir.

-Öğrenciler eserlerini Sanat Sokağı’nda bulunan Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğine getirip, yarışma katılım başvuru formunu doldurarak, yarışmaya dahil olacaktır.

-Yarışmaya katılan eserlerin her türlü yayın hakkı Malatya Büyükşehir Kent Konseyi'ne aittir.

-Son başvuru tarihi 31 Mart Cuma.

-Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız