SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komşunun, ''Dikkatli'' Terzinin Hırsız Operasyonu!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da park halindeki minibüsü çalmaya kalkışan 2 kişi, olayın fark edilmesi üzerine kaçmaya çalışırken yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 23.30 sularında Malatya Merkez İzzetiye Mahallesi 2. Hasan Varol Sokak'ta Cercis Akıncı'ya ait 44 FD 774 plakalı park halindeki minibüse giren H.K. (23) ile R.F. (16) adlı iki kafadarın aracı çalmak istedikleri ileri sürüldü.

Araç sahibi Cercis Akıncı ve komşuları tarafından fark edilen şahıslar kaçmaya çalıştılar. Kovalamaca sonunda H.K. yakalanarak olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. R.F. ise ayakkabılarını olay yerinde bırakarak sokaklarda izini kaybettirdi.

Olay yerine gelen polisler minibüs üzerinde teknik inceleme yaparak parmak izlerini aldı. Olay yerinde bırakılan ayakkabılar ise ekipler tarafından polis merkezine götürüldü. Araç sahibi Cercis Akıncı, aracından her hangi bir şeyin çalınmadığını ifade ederek, aracın düzkontak yapılarak çalıştırılmaya çalışıldığını söyledi.

Kaçan gencin yakalanması için ekipler soruşturmayı sürdürürken, 155 Polis İmdat telefonunu arayan bir kişi, ayakkabısı olmayan bir şüpheliyi yakaladıklarını bildirdiler. Polis ekipleri, Aslanbey Mahallesi Halep Caddesi Aslanbey Camii'nin yanına yönlendirildiler. Olay yerine giden ekipler, yakalanan şahısın yaklaşık 1 saat önce minibüsü çalma teşebbüsüne karışan R.F. olduğunu tespit etti. R.F.'yi yakalayan vatandaş, kendisinin terzi olduğunu belirterek, "Dükkanın girişine gelip, 'Ayakkabım yoktur, terlik var mı sizde?' dedi. Ben de şüphelendim. Polisi ararken kaçtı. Araba ile peşine takılıp yakaladık" dedi.

R.F. ise, kendilerinden zorla minibüsün çalınmasının istendiğini ileri sürerek, "Bizi zorladılar abi. 2 kişi vardı, bıçakla bizi yakaladı. 'Bunu çalacaksınız' dedi. Biz de 'Yapamayız' dedik. Bıçakla tehdit ettiler, 'çalmazsanız, sizi burada bıçaklarız' dediler" ifadelerini kullandı. R.F. kaçması ile ilgili olarak ise, "Diğer arkadaş kaçınca, ben de korkup kaçtım" dedi.
R.F. olay yerine çağrılan Çocuk Polisi ekibine teslim edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

HABER-FOTO: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız