SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komşunun Kızını Vurdu!

A- A+ PAYLAŞ

Hanımınçiftliği’nde, tavuklara zarar veren köpekleri korkutmak için tüfeğini ateşleyen şahıs, komşu kızının yaralanmasına neden oldu. Bu arada Yıldıztepe’de av tüfeğiyle ateş edilmesiyle ilgili olarak 3 kişi hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

KOMŞU KIZINI VURDU..
Hanımınçiftliği Cihanbey Mahallesi’nde oturan 52 yaşındaki M.E.O., evinin alt katında beslediği tavuklarına zarar veren köpekleri korkutmak için havaya av tüfeğiyle bir el ateş etti. Bu arada geri tepen tüfeğin dipçiği balkon duvarına çarpınca bir kez daha ateş aldı. Evin karşısındaki bahçede bulunan N.N.D. adlı kız çocuğu bu sırada yaralandı. M.E.O. gözaltına alındı.

YILDIZTEPE’DE..
Bu arada Yıldıztepe Mahallesi 12. Sokakta av tüfeğiyle ateş açılması olayına polis müdahale etti. 38 B.A. adlı şahıs ile 37 yaşındaki A.A. adlı kadın, polise verdikleri ifadede, aralarında husumet bulunan 27 yaşındaki Y.A.’nın araçla gittikleri sırada önlerine geçip hakarette bulunduğunu, ölümle tehdit ettiğini, ayrıldıktan sonra bu şahsın evinin önünden silah atıldığını duyduklarını ve şikayetçi olduklarını anlattılar. Polis Y.A.’nın evinin bahçesinde 14 adet av tüfeği kovanı, 1 tüfek ve 6 dolu fişek buldu. Y.A.’nın yanı sıra 31 yaşındaki ağabeyi C.A. ile yakını 55 yaşındaki D.A. adlı kadın hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız