SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Elazığ Yönetimine İftar Daveti

0
Güncellendi - 2019-05-29 22:47:39
Elazığ Yönetimine İftar Daveti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya il Kadın Kolları Başkanlığı "Komşum ile İftar" programı kapsamında Elazığ İl Kadın Kolları yönetimini ağırladı.

AKP Kadın Kolları Sosyal Politikalar Başkanlığı'nın düzenlediği program kapsamında AKP Elazığ Kadın Kolları Başkanlığı Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve yönetiminin misafiri oldu.

AKP Elazığ Kadın Kolları Başkanı Gülersem Çopur nazik ev sahipliğinden dolayı AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan'a ve yönetimine teşekkür etti.

Bu arada Elazığ Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi Battalgazi'nin tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız