SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kömür Dağıtımı Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:49:50
Kömür Dağıtımı Başladı
A- A+ PAYLAŞ

 Fakir vatandaşlara verilmesi planlanan ancak bu yıl geciken kömür dağıtımının başladığı bildirildi. 

Malatya Merkez ilçe Yeşilyurt Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, Yeşilyurt Kaymakamlığı Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı tarafından yoksul ailelere verilen kömürlerin dağıtımına başlandığını belirterek, “Her yıl Ağustos ve Eylül ayları başlarında dağıtılan kömürlerin bu yıl gecikmesi sebebi ile aileler sıkıntı yaşadı. Manisa Soma’da maden ocağında çalışmasına ara vermesi Zonguldak maden ocağındaki yoğunluk sebebi ile kömürler gecikmişti. Geçtiğimiz hafta sonu itibarı ile kent merkezi mahallelerine kömür dağıtımına başlandı. Tecde Mahallesi’ne yaklaşık 115 ton kömür dağıtımı yapıldı” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız