SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutan Başkan Yardımcısı Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:26:50
Komutan Başkan Yardımcısı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Torbalı Belediye Başkan yardımcılığı için İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan ayrılan Yüzbaşı Yener Ülker , makamına oturdu.

İlk mesai gününe dün yaşayan Ülker’e, Torbalı Kars-Ardahan-Iğdırlılar Derneği yöneticileri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda kendisi de Ardahan’lı olan Yener Ülker, hemşerileri ile hasret giderdi. Ömer Şentürk, Yıldız Sivrikaya ve İlyas Çimen’in ardından, Torbalı Belediyesi’nde 4. başkan yardımcısı olarak göreve başlayan Yener Ülker, memur statüsünde hizmet verecek.

2011 yılında Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinden Torbalı’ya atanan eski İlçe Jandarma Komutanı Yener Ülker, görevinden geçtiğimiz hafta istifa etti. Meslekte 22 yılını bitiren Ülker, bundan böyle Belediye Başkanı İsmail Uygur’un yardımcısı olarak görev yapacak.

Oldukça başarılı bir asker olan Yener Ülker, mecburi hizmet süresini tamamladıktan sonra özel kanunlarla kurumlar arası geçiş yapma hakkına sahip oldu. Bu hakkını kullanmak isteyen Ülker, Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı görevinden ayrıldı. Ülker’in kurum değiştirme isteği İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından da onaylandı. Geçiş işlemlerini tamamlamak için geçtiğimiz hafta Ankara’ya giden Ülker'in ilişiği, geçtiğimiz cuma günü resmen kesildi ve ardından belediyedeki görevine başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız