SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutan Göreve Başlamış

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:35:58
Komutan Göreve Başlamış
A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu’nun yeni komutanı Korgeneral Adem Huduti, ilk resmi ziyaretini Malatya Valisi Vasip Şahin’e yaptı. 

30 Ağustos tarihi itibariyle Orgeneralliğe terfi edecek olan ve son YAŞ kararları ile 2. Ordu Komutanlığı görevine atanarak görevi devir alan Korgeneral Adem Huduti, Valilik girişinde Vali Vasip Şahin tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Vali Vasip Şahin, Korgeneral Huduti’nin Malatya’da yeni göreve başladığını belirterek, “Tebrik ediyorum. İnşallah Malatya çalışma hayatının güzel bir bölümü olur. Malatyalıların sıcak misafirperverliğinde, ev sahipliğinden ziyadesiyle memnun olacaklardır. Kendilerine görev sürelerince başarılar diliyorum. Dolayısıyla sıkıntısız, kazasız, belasız başarılı bir görev dönemi olur. Bizde vilayet olarak 2. Ordu Komutanlığımızın her türlü ihtiyacında sıkıntısında bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada yanlarında olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Korgeneral Huduti, Vali Şahin’e teşekkür etti.

2. Ordu Komutanlığı görevine başlayan Korgeneral Huduti, Suriye ve Irak’taki gelişmeler ile barış sürecindeki gelişmeleri askeri çalışmalar kapsamında bölgede yakından takip edecek ilk isim olacak.

DEVİR-TESLİM TÖRENİ YAPILMIŞ..

Bu arada, Korgeneral Huduti'nin protokol ziyaretlerine başlaması, 2. Ordu Komutanlığı'nda komuta devir teslim töreninin "basına kapalı olarak" geçtiğimiz günlerde yapılmış olduğunu ortaya koydu.

Ege Ordu Komutanlığı görevine atanan Orgeneral Galip Mendi'nin, 2. Ordu Komutanlığı görevini Korgeneral Adem Huduti'ye devrettiği anlaşılırken, 2. Ordu'nın Malatya'ya geldiği yaklaşık 30 yıllık süre içerisinde ilk kez bir komuta devir teslim töreninin kamuoyunun bilgisine sunulmadığı belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız