SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutandan Veda Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:36:00
Komutandan Veda Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2. Ordu Komutanlığı’ndan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na (EDOK) atanan Orgeneral Servet Yörük, Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran’a veda ziyaretinde bulundu. 
 
Ziyarette konuşan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük, 2. Ordu Komutanlığı’ndaki 2 yıllık görevini tamamladığını kaydederek şöyle konuştu:
 
"Yeni görevime katılmak üzere yarın Malatya’dan ayrılacağım. Sayın Valimize veda ziyaretinde bulunuyoruz. Öte yandan Valimizi de yeni görevinden dolayı kutluyorum. Malatya Valiliği, ilgili kurum ve kuruluşların 2. Ordu ile göstermiş oldukları yakın işbirliği için kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Yine kendilerinin nezdinde Malatya ilinin bütün vatandaşlarına sevgi ve saygılarımızı iletiyorum. Bu arada Malatya’yı da çok sevdiğimi belirtmek istiyorum."
 
Vali Ulvi Saran da, ziyaretinden dolayı Orgeneral Yörük’e teşekkür ederek, "Son atamalarla Ankara Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atandım. Yine değerli komutanımız son YAŞ kararlarıyla Ankara’daki karargah görevine atandı. Yapmış olduğu nezaket ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Burada birlikte bulunduğumuz süre içerisinde son derece güzel bir dönem geçirdik. Kendisinin şahsında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve teşkilatımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Servet Yörük, Valilik şeref defterini imzaladı. Saran da Orgeneral Yörük’e halı hediye etti. 
 
Yörük, Valilik ziyareti çıkışında gazetecilerin terörle ilgili sorusuna, "Açıklamalar yapılıyor, takip ediyorsunuz" cevabını verdi.
 
BELEDİYEYE ZİYARET..

Malatya 2. Ordu Komutanlığı’ndan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na (EDOK) atanan Orgeneral Servet Yörük, emekliliğe ayrılan Garnizon Komutanı Tümgeneral A.Tamer Büyükkantarcıoğlu ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a da veda ziyaretinde bulundu. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ziyaret sırasında Malatya’da yaptığı hizmetlerin anısına Orgeneral Servet Yörük ile Tümgeneral A.Tamer Büyükkantarcıoğlu’na  kristal kayısı hediye etti.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız