SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutanın Büyük Acısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:56:07
Komutanın Büyük Acısı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara'da uğradığı silahlı saldırıcı neticesinde hayatını kaybeden Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Daire Başkanı Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan’ın oğlu Göktuğ Demirarslan, memleketi Çanakkale’nin Yenice ilçesinde toprağa verildi.

Sabah saatlerinde Yenice Devlet Hastanesi morgundan alınan TÜBİTAK çalışanı Göktuğ Demirarslan'ın cenazesi, ailesinin evine getirildi. Demirarslan'ın babası Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Daire Başkanı Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan, burada diğer oğlu Aktuğ Demirarslan'la birlikte taziyeleri kabul etti. Cenaze, daha sonra Çarşı Camii'nin bahçesine götürüldü.

Cenaze namazına Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Çanakkale Vali Vekili Hüseyin Kulözü, eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Mehmet Erten, Eskişehir 1. Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Abidin Ünal, Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanı Korgeneral Nejat Bilgin, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aydın Şirin, Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, Demirarslan’ın yakınları ile vatandaşlar katıldı. Göktuğ Demirarslan, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve eşi, kuvvet komutanları ve Milli Savunma Bakanlığı da cenazeye birer çelenk gönderdi.

24 yaşındaki Göktuğ Demirarslan, önceki gece Ankara'da Etimesgut Eryaman 6. Etap'taki evlerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda kız arkadaşı Elena Radckova ile birlikte hayatını kaybetmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız