SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutanlar Malatya'dan Ayrıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:14:59
Komutanlar Malatya'dan Ayrıldı
A- A+ PAYLAŞ

Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, kuvvet ve ordu komutanları ile birlikte Malatya’da yaptığı 5 saatlik toplantının ardından kentten ayrıldı. 

Malatya’da 2. Ordu Komutanlığı Karargahı'nda gerçekleştirilen toplantıya; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Servet Yörük, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk ile birlikte 2. Ordu Komutanlığı Karargahı’nda 1. Ordu, 2. Ordu 3. Ordu ve Ege Ordu komutanları ile birlikte üst düzey askeri yöneticiler ve bölgedeki birlik komutanları katıldılar.

Genelkurmay Başkanlığı’nın bölgede son yıllarda gerçekleştirdiği en kapsamlı toplantıda, genel çalışmaların yanı sıra bölgesel gelişmeler ve bölgedeki son durumda masaya yatırıldı. Toplantıda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki son gelişmeler ile Suriye sınırındaki son gelişmeler hakkında komutanlara brifing verildiği de öğrenildi.

Cuma günü 2. Ordu Komutanlığı'nda akşam saatlerine kadar yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından geceyi Malatya Orduevi'nde geçiren Orgeneral Özel ve kuvvet komutanları, sabah ve öğle saatlerinden itibaren Malatya’dan ayrılmaya başladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız