SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutanlardan Veda Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Yüksek Askeri Şura (YAŞ)'da alınan kararla Jandarma Genel Komutanlığı görevine atanan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, beraberinde yine YAŞ'ta alınan kararla İstanbul Levazım Maliye Okul Komutanlığı görevine atanan 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hasan Fehmi Canan ile birlikte Vali Ulvi Saran'a veda ziyaretinde bulundu.

Valilik önünde Vali Saran tarafından karşılanan Orgeneral Necdet Özel, yaptığı kısa açıklamada, "Sayın Valimize veda ziyaretine geldik. Bildiğiniz gibi, yarın bu şirin ilimizden ayrılacağım. Bu vesileyle Malatya halkına, hemşerilerime, sağlıklı, mutlu ve esenlik dolu günler diliyorum. Burada çok güzel günler geçirdim. Halkımızın Türk Silahlı Kuvvetlerine olan güveni, hoş görüsünü, sempatisini gördüm. Bundan çok mutluluk duydum. Bu nedenle bütün Malatya halkına şahsım ve ordu mensupları adına teşekkür ediyorum. Hepinize de arzu veda ediyorum" dedi.

Orgeneral Özel, "Kamunun değerli mensupları ve yerel yönetimlerle çok huzurlu, karşılıklı dayanışma ve işbirliği içerisinde çok güzel bir mesai yaptık. Ben başta sayın valim olmak üzere il yöneticilerine, hem kamu ve hem de yerel yöneticilerine hepinizin huzurunda teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Vali Ulvi Saran'da, "Son yapılan değerlendirme sonucunda 2 değerli komutanımız buradaki görev sürelerini noktalıyorlar. Ordu Komutanımızın bundan sonra sürdüreceği görevi Jandarma Genel Komutanlığı. Özellikle Türkiye'nin asayiş ve güvenliği için önemli bir görev. Kendisinin böyle bir göreve atanmasından dolayı bahtiyarlık duyuyoruz. Değerli komutanlarımız ile birlikte burada güzel günler geçirdik. Bundan sonraki görevinden başarılar ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Bu arada Orgeneral Özel'in Valiliğe gelişinde makam aracına sinyal kesici bir araçta eşlik etti.

Vali Ulvi Saran, Orgeneral Necdet Özel'e plaket, porselen fincan takımı ve kayısı hediye etti.

Jandarma Genel Komutanlığı'na atanan Orgeneral Necdet Özel, 2. Ordu Komutanlığı görevini yarın bu göreve atanan ve 30 Ağustos'tan geçerli olmak üzere Orgeneralliğe yükselecek olan Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Servet Yörük'e teslim edecek.

BELEDİYE BAŞKANINA VEDA ZİRAYETİ

Valiliği ziyaret eden Orgeneral Necdet Özel ile Tümgeneral Hasan Fehmi Canan daha sonra Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a veda ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel ve Garnizon Komutanı Tümgeneral H.Fehmi Canan bir süre sohbet ederken, Başkan Çakır, komutanlara halı ile kayısı kristali hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız