SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutanların Yeni Görevleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:03:49
Komutanların Yeni Görevleri
A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek’in Balıkesir’deki Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’na atandığı bildirildi. 

Alınan bilgilere göre; 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek’in Balıkesir’de bulunan Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’na, 2. Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Metin Alpcan’ın Şanlıurfa 20. Zırhlı Tuğay Komutanlığı’na, 2. Ordu Komutanlığı Harekat Başkanı Tuğgeneral Uğur Şahin’in Genelkurmay Personel Daire Başkanlığına atandığı bildirildi.

Resmi Gazete’de yayınlanan atamalarda Tümgeneral Akyürek, Tuğgeneral Alpcan ve Tuğgeneral Şahin’in yerine yapılan atamalar belirtilmezken,  İslahiye 106. Topçu Alay Komutanı iken Tuğgeneralliğe terfi eden Ersin Yıldırım’ın 2. Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanlığı görevine atandığı bildirildi. 

7. ANA JET ÜS KOMUTANLIĞINA TUĞGENERAL AYIK ATINDI

Öte yandan 7. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Aydemir Taşçı’nın Hava Kuvvetleri Komutanlığı İstihbarat Daire Başkanlığı görevine atanmasının ardından, 7. Ana Jet Üs Komutanlığına ise Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel Daire Başkanı Tuğgeneral Emin Ayık atandı.

ARŞİV FOTO: Tümgeneral Akyürek (sağdaki) Balıkesir'e, Tuğgeneral Alpcan (soldaki) ise Şanlıurfa'ya atandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız