SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Komutanlık Görevini Devretmiş Ama..

0
Güncellendi - 2016-07-27 01:12:51
Komutanlık Görevini Devretmiş Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimine katıldığı gerekçesiyle Malatya’da tutuklanan 2. Kara Havacılık Alayı Komutanı Kara Pilot Kurmay Albay Mustafa Özkan’ın darbe günü Malatya’daki görevini yeni komutana devrettiği, ancak sorumluluğu kalmayan 2. Kara Havacılık Alay’ndan darbecilere destek için helikopter kaldırmaya çalıştığı öne sürülüyor.

Alınan bilgilere göre; FETÖ/PDY mensubu askerlerin darbe girişimi nedeniyle Malatya’da gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Kara Pilot kurmay Albay Mustafa Özkan’ın darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz Cuma günü saat 09.30’da gerçekleşen ve Kara Havacılık Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç’ın da katıldığı törende görevini devrettiği ortaya çıktı.

Kara Pilot Kurmay Albay Özkan’ın hiçbir sorumluluğu kalmayan Kara Havacılık Alayı’nda darbe girişimine destek için daha önce Ankara'ya intikal eden 2 helikopter dışında da helikopter kaldırmak istediği; ancak başarılı olmadığı iddia edildi.

Darbe girişimi öncesinde Malatya 2. Kara Havacılık Alayı’ndan ATAK tipi 2 saldırı helikopterinin darbe girişiminde kullanılmak üzere Ankara’ya götürüldüğü ve burada gerçekleştirilen saldırılarda kullanıldığı ortaya çıkmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

havaalayı

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Bizlerin paraları ile alınan Atak helikopterleri yine bizleri hizaya getirmek için bizlere doğrultan vatan hainlerinin özel bir kanun hükmünde kararname ile fırsat vermeden İDAM edilmeleri gerek.
    0
    0
    Yanıtla