SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konak Akademi 1. Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:49:14
Konak Akademi 1. Oldu
A- A+ PAYLAŞ

 Konak Akademi Spor Bayan Voleybol Takımı, Adıyaman'da gerçekleştirilen yıldız kızlar voleybol bölge grup müsabakalarında birinci oldu. 

Yıldız kızlar voleybol bölge grup müsabakalarına Elazığ, Gaziantep, Adıyaman ve Malatya'dan 4 takım katıldı. Oynadığı bütün maçları kazanan Konak Akademi Spor Bayan Voleybol Takımı, bölge birincisi oldu.

Konak Akademi Spor Kulüp Başkanı Mahmut Kömürkara, emeklerinin karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Bölge müsabakalarına iyi hazırlanarak, gittiklerini kaydeden Kömürkara, "Takımımız iyi bir hazırlık döneminin ardından katıldığı bölge müsabakalarında iyi bir performans ortaya koydu. Bütün müsabakaları kazanarak, bölge birincisi olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız