SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konak Lisesi Şampiyon

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:47:24
Konak Lisesi Şampiyon
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Konak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bayan Voleybol Takımı, Tokat’ta oynadığı bölge maçlarında 3’te 3 yaparak şampiyon oldu. 

Grup maçlarından Giresun, Tunceli ve Yozgat ile karşılaşan Konak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Voleybol Takımı, oynadığı üç maçı da kazanarak bölge şampiyonasının Tokat ayağını şampiyon olarak tamamladı. Büyük bir başarı elde eden takım, Türkiye yarı finallerinde mücadele etmeye hak kazandı.

Tokat’taki maçlarda sırasıyla, Giresun Yunus Emre Anadolu Lisesi’ni 3-1, Tunceli Anadolu Lisesi ve Yozgat Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’ni 3-0’lık skorlarla mağlup eden Konak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 3-6 Mart tarihleri arasında Karabük, Diyarbakır, Denizli ya da Ordu grup merkezlerinden birinde, Türkiye finallerine katılmak için mücadele edecek.

Son 27 takım arasına kaldıkları için çok mutlu olduklarını belirten Konak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ümit Avcı, “Gerçekten çok mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kızlarımız Tokat’taki maçlarda çok iyi mücadele ettiler. Artık son 27 takım arasındayız. Grup merkezlerinden büyük ihtimalle Diyarbakır’da mücadele edeceğiz. Hedefimiz buradan da birinci takım olarak, Türkiye finallerinin yapılacağı Balıkesir’e gidebilmek. Bu başarıyı tüm Malatyalılara armağan ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız