SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konferans Düzenlenecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:35:06
Konferans Düzenlenecek
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Kültür ve Yaşam Derneği ile İl Halk Kütüphanesi'nin ortaklaşa düzenleyeceği konferansa, Malatya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Çiğdem Ağdağ'ın katılacağı belirtildi.
 
Derneğin Basın Sözcüsü Yaşar Karaaslan, yaptığı konuşmada, "Ülke genelinde kadın ve çocuklara yönelik şiddetin son dönemde artması üzerine bir araya gelerek bu tatsız durumların  yaşanmaması için neler yapılabileceğini tartıştık. Şiddet gören, barınaksız kalan, ekonomik özgürlükten yoksun kadın ve çocuklara yönelik bir dizi etkinliği yıl içerisinde belirli aralıklarla gerçekleştireceğiz. İlk etkinliğimiz de Kadın ve Çocuk Hakları konusundadır" diye konuştu.
 
Karaaslan; konferansın 14 Şubat Salı günü saat 14.00'te Kernek'te bulunan İl Halk Kütüphanesi'nde yapılacağını ve konferansa herkesin davetli olduğunu söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız