SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konferans Salonunda Kapkaç!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin 700 kişilik konferans salonu da "kapkaç"a sahne oldu.. Ancak, "Kapkaçcı" bu kez kaçamadı.. Çünkü, yapılanlar bir mizansendi. Malatya'da da sıklaşan kapkaç olaylarına karşı koyma, savunma yollarının gösterilmesi amacıyla düzenlenmişti. Bu arada, Valilik yanındaki "kapkaç" olayında ise bir vatandaşın 2 bin YTL'si çalındı.

KONFERANS SALONUNDA GÖSTERİ..
Gösterinin yapıldığı 700 kişi kapasiteli salona yalnızca 10 kişinin gelmesi ise dikkat çekti. Almanya'da yaşayan ve Escirma adlı sokak savunması sanatının hocası olduğu belirtilen Mustafa Buğur tarafından kapkaççılara karşı savunma teknikleri ile ilgili gösteride Buğur, seyirci azlığına sitem ederek, yaklaşık 15 dakika boyunca, kapkaççılara karşı yapılacak savunmalardan tekniklerini gösterdi.

DIŞARIDA GERÇEK OLAY..
Öte yandan, Valilik yanındaki Kazancılar İşhanı önünde saat 13.55 sıralarında yürümekte olan 69 yaşındaki Hüseyin Dardağ, tanımadığı 35 yaşlarındaki bir şahsın kendisine yanaşarak omuz vurduğunu, bu sırada içerisinde 2 bin YTL parasının bulunduğu poşetin elinden düştüğünü, şahsın bu poşeti alarak kaçtığını bildirdi. Polis, hırsızın kimliğini saptamaya ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız