SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Konferans Verdi, Konuk Oldu

0
Güncellendi - 2016-04-06 01:17:58
Konferans Verdi, Konuk Oldu
A- A+ PAYLAŞ

İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, Doğanşehir'de  konferans verdi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük tarafından ilçeye davet edilen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen konferansa katıldı. Konferanstan saatler öncesinde salon dolarken Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu kendisine gösterilen ilgiden dolayı Doğanşehirlilere teşekkürlerini sundu.

Yaklaşık 2 saat süren söyleşisinde güncel konulara da değinen Prof. Dr. Hatipoğlu, Müslümanların Peygamber ahlakıyla ve Peygamber sevgisiyle yetişmesinin sağlanması gerekliliğine dikkat çekti. Söyleşisinde Hz. Peygamberin hayatını örneklerle kendine has sunumu ile anlatan Hatipoğlu, "Bir insanın hayatının kaybolması bizim de hayatımızın kaybolması demektir. Başka canlara zarar vermeden birlik, beraberlik ve kardeşlikten yana olmalıyız. Ömür kısa anlatacak çok şey var” diye konuştu. Programın sonunda ise dua edildi.

NİHAT HATİPOĞLU DOĞANŞEHİR'DE SEVENLERİ İLE BULUŞTU (ŞÜKRÜ SAĞLAM/MALATYA-İHA)

Belediye Başkan Vahap Küçük ise bugünün birlik, beraberlik ve kardeşlik günü olduğunu ifade etti. Küçük, “Dünyanın nasıl bir durumda olduğu hepinizin malumudur. Hanım kardeşlerimize burada çok görev düşüyor. Çocuklarınıza iyi eğitim verin. Müslümanlar dünyada artık eziliyor, her geçen gün zulüm yapılarak, parçalamaya çalışıyorlar. Bizler birlik olursak, kimsenin bize gücü yetmez” şeklinde konuştu.

Hatipoğlu, konferansından sonra Belediye Başkanı Küçük'ün evine konuk oldu.

iha

NİHAT HATİPOĞLU DOĞANŞEHİRDE SEVENLERİ İLE BİRARAYA GELDİ (ŞÜKRÜ SAĞLAM/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyam (7 yıl önce)
    para almışmı para acaba almışsada ne kadar almış işalallah çok ödememişlerdir zaten durumu iyi değil doğanşehir belediyesinin keşke parayı doğanşehirdeki fakir ailelere verselermiş eğer vermişlersede belediye başkanı bunu kamoyuyla paylaşsın ücreti
    0
    0
    Yanıtla
  • salih yılmaz (7 yıl önce)
    aile fotoğrafında murat kavucuoğlu da var vay be nihat hatipoğlu ile aynı karede yer almak vay be...
    0
    0
    Yanıtla
  • onur (7 yıl önce)
    Yanarımda yanarım Akçadag tarıhınde gormedı boyle beledıye başkanları ona yanarım garıbım Akçadag her seyde mahrum
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Sormak lazım Belediye Başkanına, Hatipoğlunu getirmek için acaba ücret ödedi mi? Eğer bir ücret karşılığında gelip Peygamber Efendimiz (SAV) den ve ashabından bahsediyorsa, bu hocanın gideceği kalacağı ebedi yurdu Alim olanlar çok iyi bilirler. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla