SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Konforu Kırsal Mahallelere Taşıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-10-05 05:07:19
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü yol yapım çalışmalarına Kozluk mahallesinde devam ediyor. Mahallede taş duvar ve perde duvar çalışmalarından sonra alt yapısı tamamlanan yol, sıcak asfalt uygulamasıyla modern bir görüntüye kavuşturuldu.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ FEN İŞLERİ EKİPLERİ İLÇENİN DÖRT BİR TARAFINDA ÇALIŞIYOR

Kırsal mahallelerde başlattığı değişim ve dönüşüm hizmetlerine ara vermeden devam eden Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol açma, genişletme çalışmaları, stabilize ve yeni asfalt yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

KOZLUK MAHALLESİNDE TAŞ DUVAR VE PERDE DUVAR YAPILDI, YOLLAR GÜZELLEŞTİRİLDİ

Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kozluk mahallesinde tespit edilen eksiklikleri titiz ve planlı bir çalışma neticesinde tamamladı.

Kozluk mahallesinde taş duvar ve perde duvar çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle kış aylarında özellikle araçların inip çıkmakta güçlük çektiği, vatandaşların yürümekte zorlandığı yolun alt yapısını tamamladıktan sonra sıcak asfaltını dökerek ilgili noktalardaki problemleri çözüme kavuşturdu.

“YEŞİLYURT BELEDİYESİ TOZDAN, ÇAMURDAN KURTARDI”

Mahalle sakinleri kendilerini toz ve çamurdan kurtaran Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiler. Kış aylarında çamurdan ve yaz aylarında da tozdan kurtulacaklarını aktaran mahalle sakinlerinden Mustafa Ercan, “Büyük emekler vererek kırsalın her sorunuyla ilgilenen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile ekiplerine minnettarız. Yeşilyurt Belediyesi bizlere çok güzel hizmetler getiriyor, şu ana kadar yollarımızı sıcak asfalt ile güzel bir görüntüye kavuşturdular, artık daha güvenli bir şekilde yollarımızı kullanıyoruz. Ayrıca taş duvar ve perde duvar çalışmaları da tamamlandı. Mahallemizde her hangi bir sıkıntımız yoktur” dedi.

“MAHALLEMİZİN GÜZELLİĞİ YAPILAN HİZMETLERLE ÖN PLANA ÇIKTI”

Yeşilyurt Belediyesinin güzel hizmetlerini takdir ettiklerini ifade eden Kozluk Mahalle Muhtarı Ali Ercan, “ Yeşilyurt Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine mahallemize yaptıkları bu güzel hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Mahallemizdeki taş duvar ve perde duvar çalışmaları tamamlandıktan yolumuzda sıcak asfalt ile kaliteli bir seviyeye ulaştı. Mahallemizin güzelliği bu hizmetler sayesinde bir kat daha arttı” diye konuştu.

“KENT MERKEZİNDEKİ KONFORLU YAŞAMI KIRSAL MAHALLELERE TAŞIYORUZ”

Merkez ve kırsal mahallelerdeki çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, “Kozluk mahallemizde yaptığımız incelemeler neticesinde taş duvar, perde duvar ve yolların yeniden bakım ve yenilemeye ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Belediye Başkanımızın talimatı neticesinde bütün mahallelerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz değişim ve dönüşüm hizmetlerimiz kapsamında Kozluk mahallemizin sıkıntılarını çözüme kavuşturmak adına iş planlaması yaptık. Ekiplerimiz öncelikle burada taş duvar ve perde duvar çalışmalarını tamamladılar. Kozluk mahallemizde alt yapı işlemleri tamamlanan 700 metrelik yolumuzu finişer ile sıcak asfaltını dökerek modern bir görüntüye kavuşturduk. Ekiplerimiz burada tam kaplama serim çalışması yaptı. Yeşilyurt Belediyesi olarak kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın konforlu bir hayat sürmeleri için hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Kent merkezindeki hizmet kalitesinin aynısını kırsal mahallelerimize taşıyarak buradaki hemşerilerimizin kent sakinleriyle aynı düzeyde yaşam olanaklarına sahip olmaları için mücadele ediyoruz. 82 mahallemizin tamamında aynı hizmet felsefesini ortaya koyuyoruz. İlçemiz genelinde sürdürülen taş duvar, perde duvar, sathi kaplama, sıcak asfalt dökümü, kaldırım yenileme çalışmalarında özveriyle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yol yapım çalışmasını denetleyen Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Cüreoğlu daha sonra mahalleli ile bir araya gelerek belediyenin yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatya Gençlik (6 yıl önce)
    TÜM YETKİLİLERİN BİRDE ONBİNKONUTU GELİP GÖRMESİNİ İSTİYORUM. onbinkonutlar köstebek yuvası gibi özellikle MALATYA HABER EKİBİNİN BU BÖLGEYLE İLGİLİ HABER YAPMASINI RİCA EDİYORUM.
    0
    0
    Yanıtla
  • nazlı (6 yıl önce)
    konaga soğuk asfaltı bastınız bu kış sirkeler yazık değilmi o soğuk bölgede sıcak asfalt olur soğuk olmaz lütfen üstüne sıcak asfalt dökün ömürlük olsun aylık değil
    0
    0
    Yanıtla
  • cumali elmas (6 yıl önce)nazlı isimli kullanıcı yorumuna
    ÇOK DOĞRU
    0
    0
    Yanıtla