SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kongre 31 Mayıs'ta

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü'nün 17 Mayıs'ta yapılacağı ifade edilen olağan kongresinin 31 Mayıs günü gerçekleştirileceği bildirildi.

Kulübün 3 yılda bir yapılması gereken olağan kongresinin bundan öncekinin 2005'de gerçekleştirildiği, bu dönemin ardından yapılacak olağan kongre için tarihin 31 Mayıs olarak belirlendiği haber alındı.

31 Mayıs'taki kongre öncesinde, daha önce aday olmayacağını açıklayan mevcut başkan İlhan Kavuk'un karar değiştirebileceği, başka aday da çıkabileceği öne sürülüyor.

Bu arada Malatyaspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz, yaptığı açıklamada tüzüğün 28.maddesine göre 3 yılda bir yapılması gereken olağan genel kurulun, yasal neden ve gerekçeler belirtilmek suretiyle en çok 2 ay ertelenebileceğini belirterek “Bu hükme göre kongreyi 31 Mayıs 2008 günü Sabancı Kültür Sitesinde yapacağız” dedi.

Cengiz, Başkan Kavuk’un görev almama kararı verdiğini, ancak Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Cemal Akın ve Vali Sayın Halil İbrahim Daşöz ile yapılan istişare sonrası Kavuk’un yeniden aday olması yönünde görüş alışverişi yapıldığını haber verip “Bu istişare neticesinde Sayın Kavuk’a tekrar zaman verilmesi ve bu süreçte Malatyaspor’un bu sıkıntılı dönemi atlatması amacıyla çalışmalar yapması gerektiği yönünde karara varıldı. Bu süreçte Sayın Başkan vermiş olduğu aday olmama kararını yeniden gözden geçirmesi istendi. Kuşkusuz hem Sayın Valimiz hem Belediye Başkanımız hem de bizler Malatyaspor’un menfaatlerini düşünüyoruz. Kimse Malatyaspor’da kaos ortamı olmasını istemiyor. Bu doğrultuda en sağlıklı kararın alınacağından kamuoyunun şüphesi olmasın” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız