SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kongre Cumartesi Günü

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da gözler Cumartesi günü yapılacak olan olağanüstü kongreye çevrildi. Ligin başlamasına 1 ay kalmasına rağmen yönetim sorununu çözemeyen kulüpte bu konuda henüz bir gelişme olmazken, Kulüp Müdürü Ahmet Turan Yılmaz, saat 11.00'de İl Özel İdare Salonu'nda olacaklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezon sonunda Bank Asya 1. Liginden düşen Malatyaspor'da, sezonun bitmesinin ardından Hanefi Selimoğlu başkanlığında bir yönetim oluşturulmuş, bu yönetim de bir ay sonra kongreye gitmiş, eski başkan Hikmet Tanrıverdi'nin başkanlığındaki bir yönetimi, listede yeralanların tamamının bilgisi ve onayı dışında işbaşına getirmişti. Tanrıverdi ve yönetiminde yeralanların hiçbiri görevi kabul etmedikleri için, bu listenin denetim kurulu, yasa gereği olağanüstü kongre kararı almıştı.

Bu arada Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Taşar, zor bir süreçten geçtiklerini ancak tüm olumsuzluklara rağmen en önemlisinin kadroyu muhafaza etmeleri olduğunu söyledi. Bütün futbolcuların bir yönetim oluşmasını beklediğini kaydeden Taşar, "Biz, futbolculara bir yönetim oluşana kadar güven verdik. Eğer bir yönetim oluşursa bu güven olgusu pekişecek. Malatyaspor kamuoyunda yıllardır kongre sıkıntısı var. Ancak bu noktada önemli olan iyi bir yönetimin oluşarak, mevcut kadronun korunmasıdır. Takımdan ayrı olan Mustafa Sert ve Mahmut Acar'da şuanda bir yönetimin oluşmasını bekliyor. Bütün futbolcuların tek temennisi sağlıklı bir yönetimin oluşmasıdır. Sağlıklı bir yönetim oluşturulur, mevcut kadroda korunursa bizde sahada elimizden gelenin en iyisini yaparız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız