SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kongre Düşünüyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:47:07
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, yönetim olarak doğruları yapma adına fazla mesai harcadıklarını ifade ederek, "Doğru çalışır ve hareket edersek yolun sonu şampiyonluk olacaktır" dedi. 

TFF Antrenman Sahası'nda takımın antrenmanını ziyaret eden Gevrek, gazetecilere yönetim kurulunun yaptığı çalışmalar ve takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"MAÇI OLİMPİYAT STADI'NDA OYNAMAK İÇİN BAŞVURU YAPTIK"

Gevrek, Bayrampaşa ile Pazar günü İstanbul'da oynayacakları karşılaşma öncesi Bayrampaşa yönetimi ile bir görüşme yaparak, karşılaşmanın Olimpiyat Stadı'nda oynanması için başvuruda bulunduklarını kaydetti.

İstanbul'da oynanan karşılaşmaya Malatyalı taraftarların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Gevrek, "İstanbul takımlarıyla deplasmandaki karşılaşmaları evimizde oynuyoruz gibi hissediyoruz ama statlarda sıkıntı var. İlçe takımları olduğu için seyirci kontenjanı az oluyor. Ancak bu hafta Bayrampaşa ile oynayacağımız karşılaşmayla ilgili bir çalışmamız oldu. Bayrampaşa yönetimi ile maçın Olimpiyat Stadı'nda oynanması ile ilgili görüştük. Konunun bugün netlik kazanmasını bekliyoruz. Eğer maç Olimpiyat Stadı'nda oynanırsa taraftarlarımız stadı doldurur. Taraftarlarımızdan ciddi bir talep var. Taraftarlarımız Pendikspor ve Ümraniyespor ile oynadığımız karşılaşmalarda kontenjanın az olması nedeniyle dışarıda kalmıştı. Onun için böyle bir talepte bulunduk" dedi.

"YÖNETİM OLARAK DOĞRU İŞLER YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Gevrek, Yeni Malatyaspor'u şampiyonluğa ulaştırmak için yönetim olarak doğru işler yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Doğruları yaptıkları sürece şampiyonluğa yakın olacaklarını dile getiren Gevrek, şunları söyledi:

"Biz göreve gelirken, Malatya'daki beklentilerin farkındaydık. Şehrin ileri gelenlerinin ve spor camiasının bize güvenleri, bizim yanımızda durmaları yükümüzü ve sorumluluğumuzu daha da artırdı. Biz de sorumluluğumuzun farkında olarak bu işe daha ciddi sarıldık. Taraftarlarımız ve Malatya kamuoyu samimiyetimize inanıyorlar. Bu da sorumluluğumuzu artırıyor. Biz de fazla mesai harcayıp, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. En azından doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Yönetim olarak doğru kararlar almak için gayret sarf ediyoruz. Doğru çalışır ve hareket edersek yolun sonu şampiyonluk olacaktır. Tabii biz doğruları yapmaya çalışıyoruz ama bu biraz da kısmet meselesi. Eğer kısmet olur da biz bu yolda yürürsek, şampiyonluk yakın olur."

"YÖNETİMİ GÜÇLENDİRME ADINA BİR KONGRE DÜŞÜNÜYORUZ"

Gevrek, yönetimi güçlendirmek için kongre yapma düşüncelerinin olduğunu belirterek, "Yönetim kurulunu oluştururken zaman çok kısıtlıydı. Bizim yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın hiç birisiyle bir sıkıntımız yok. Yalnız gelemeyenler var. Yönetimi güçlendirme düşüncemiz var. Ama kongre tarihi henüz net değil. Buraya gelen arkadaşlarımızın hepsi fedakarlık gösteriyor. Biz sadece yönetimi güçlendirme adına kongre düşünüyoruz" diye konuştu.

Gevrek, Yeni Malatyaspor yararına bir gece yapmayı da düşündüklerini ifade ederek, "Geceyle alakalı da bir tarih belirleyeceğiz. Mutlaka bir gece yapılacak. 10 gün içinde netleşecek" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız