SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kongre Ertelendi..

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig takımlarından Malatyaspor'da yapılacak olan genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı için bir sonraki haftaya ertelendi.

Genel kurulunun ilk haftasında çoğunluk sağlanamadı. Özel İdare Salonu'ndaki genel kurula sadece takımın genel menajeri Aziz Yiğit katıldı.

Yiğit, çoğunluk sağlanamadığı için olağanüstü genel kurulun 4 Aralık 2010 Cumartesi günü saat 11.00'de yapılacağını söyledi.

Yiğit, "Şuan itibariyle her hangi bir aday yok. Biz sözlü ve yazılı bir açıklama yaptık. Her hangi bir aday varsa, üye olmaları gerektiğini bildirdik. Şuanda bir aday yok. Delegasyon içindende aday çıkarsa, gelecek hafta yapılacak olan genel kurulda çıkabilir. Aday çıkmadığı takdirde Mustafa Korkmaz'ın açıklamaları var. Bizde bu süreci bekliyoruz. Sanıyorum, olağanüstü genel kurulda aday çıkarsa, zaten yapılabilecek bir şey yok. Aday çıkmadığı takdirde, Mustafa Korkmaz yönetim kurulunda 5-6 yeni
arkadaşıyla devam etme eğilimi var. Bu süreci kamuoyu gibi bende bekliyorum" dedi.

Malatyaspor'un çok şanssız mağlubiyetler aldığını belirten Yiğit, "Özellikle iç sahada kötü bir görüntü çiziyoruz. Malatyaspor, deplasmanlarda çok iyi müsabakalar ortaya koydu. Nazilli maçı bizim için bir çıkış olabilir. Kongre öncesinde yeni bir yönetim için moral kaynağı olabilir. Galibiyetin ardından yeni adaylar çıkabilir. Futbolcuların gelecekleri için bu maça önem vermeleri gerekiyor" dedi.
Yiğit, futbolcu ve idare personele bazı ödemelerde bulunduklarını da söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız